Referenties

 

 

20170118_110008

 

 

ooievaar

Geboren ROMAY 25-02-2015

janetkleijkraamzorg-727

 

Lieve Janet,

Aankomende juni 2016 ken ik Janet 10 jaar. Zij kwam bij ons kramen toen onze dochter Indy (26-06-2006) was geboren. Als beginnende ouders gaf ze de juiste tips en legde alles zeer goed uit en dat gaf ons veel vertrouwen. Eigenlijk zegt het al genoeg dat wij haar bij onze drie andere kinderen die we na Indy hebben gekregen ook hebben gevraagd. Deyan 28-10-2008, Yara 26-09-2012 en Romay 25-02-2015. Bij de 2 jongste dochters heb ik haar zelfs gevraagd om bij de bevalling te zijn om de verloskundige te assisteren. Wat was ik blij met haar geduld, haar steun, de juiste dingen zeggen op het juiste moment. Zij verstaat haar vak als geen ander. Ze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen haar vakgebied. Wat ik het aller mooist aan haar vind is dat ze je “leest” en precies weet hoe jij, je gezin de bijzondere tijd als je kraamweek wil beleven. Ze ziet heel snel hoe je als gezin in het leven staat en past zich heel makkelijk aan. Ze werkt ontzettend hard, alles doet ze gepassioneerd of het nou de was doen is, badkamer schoonmaken of het adviseren over borstvoeding/voeding, enz. Ze heeft een doel voor ogen en daar gaat ze voor, natuurlijk altijd in overleg met ons. Wat hebben we met Janet gelachen en heel af en toe een traan gelaten door de mooie gesprekken die we hadden. Ook met mijn man, kinderen en onze diertjes was een goede klik. Niets was gek genoeg. Als ik iemand kan aanraden voor een bijzondere kraamweek, dan is het Janet wel!! En hoe heerlijk is het om gewoon één kraamverzorgster te hebben in je kraamweek. Lieve Janet,

Groetjes,

Sandy (mama van 4 prachtige kinderen)

 

 

.

 


Janet zodra ze je huis binnenkomt voel je haar positieve en krachtige energie: yes, ze is er!
Ze komt met een brede glimlach en vol interesse luistert ze naar je verhaal van de nacht ervoor. Echte interesse en empathie dat voel je.
Ze heeft een combinatie van kracht, aanpakken, kunde maar ook van zachtheid, liefde en zorgzaamheid. Janet heeft veel ervaring en feeling met dit vak, dat zie je, dat merk je dat voel je.
Ze heeft me 2 keer zo ontzettend goed geholpen met de borstvoeding die in het begin dreigde te mislukken. Haar geduld, haar optimisme maakt dat je zelfs als onzekere moeder je met veel  vertrouwen helemaal voor de borstvoeding gaat.
Wat hebben we ook veel gelachen, veel gepraat. Ze heeft ook nog de tijd om lekker verstoppertje te spelen met mijn andere kindjes en ze aandacht te geven.
Janet is de kraamverzorgster waar je van droomt. Daarom heb ik haar ook voor onze derde Juliette ook gevraagd. Janet is een kanjer.
En nu, 3 jaar later, neemt Janet contact weer op en komt even voor de koffie langs, hoe leuk is dat?!
Alleen al voor de eerste kraamweek en haar brede lach zou ik een vierde kind weer willen ((-:

Marianne Grammata

Moeder van Sophia (7 jaar), Dimitri (5 jaar) en Juliette (3 J

Geboren DIMITRI 06-10-2010           Geboren JULIETTE 07-08-2013

 

                                                  Geboren KRYSTL 15-08-2015

Lieve Janet.

Wat was het een rijkdom om jou als kraamverzorgende bij ons te hebben.Mama en baby werden goed verzorgt maar papa en grote broer net zo goed! Het huis was superschoon  de was weg en de katten missen je aandacht nog steeds.De interesses kwamen overeen en de grapjes gingen over en weer.Het was jammer dat de tijd kwam dat je een ander gezin ging verblijden met je aanwezigheid.Je bent een topper en we hadden je nooit willen missen!

Liefs Marcella Eric Senna en Krystl

 

Geboren CAS 20-10-2014

RIMG3147

RIMG3152RIMG3151

Hey Janet,

Van te voren hadden we al een voorkeur voor jou aangegeven, omdat we goede berichten over je gehoord hadden.Gelukkig was je beschikbaar en stond je gelijk voor ons klaar!Je hebt ons goed kunnen helpen.

Cas was ongeduldig qua drinken en daardoor verliep de borstvoeding wat moeizamer, maar met professionele technieken wist je ons hiermee te helpen. Je hebt veel ervaring en we hebben ook erg kunnen lachen met elkaarJ.

Kortom we hebben een fijne kraamweek gehad, ik kan je aan iedereen aanraden!

Stefan, Joyce en Cas

Hoi Janet,

“Janet weet van wanten. Ze is niet alleen een tornado in het huishouden (vlug, kundig en schoon) – ze leest baby’tjes als geen ander. Dankzij jarenlange ervaring wist ze onze kleine Miro binnen no time te kalmeren en ik heb me de eerste dagen echt aan haar vastgeklampt.

Ik wilde vooral de borstvoeding goed op gang hebben en daar heeft ze me heel kundig en goed mee geholpen.

Als ik zo de ervaringen hoor van andere mensen met kraamzorg, kan ik concluderen dat wij het destijds enorm getroffen hebben met Janet.”

Liefs!

Vanja

Geboren MIRO 24-03-2015

unnamed

 

 

Geboren LIYANA  28-10-2015

Nadat wij met verschillende kraamverzorgsters een nare ervaring hadden meegemaakt bij ons eerste kind. Hadden wij geen hoge verwachtingen van kraamverzorgsters bij onze tweede. Janet heeft ons met haar ervaring, enthousiasme en drive daarentegen laten zien hoe het anders kan.Ze doet haar werk met een brede glimlach en plezier.Dat voel je en dat zie je ook terug in haar omgang met kinderen.Onze dochter kon niet goed aan de borst en had daardoor een slechte start. Met haar kundigheid en positieve energie kon onze dochter aan het eind van de kraamperiode zelfstandig aan de borst.Ook ons eerste kindje was helemaal weg van Janet.Ze had alle onzekerheden bij ons weggehaald en liet ons zien dat het met een beetje oefening en kennis veel mogelijk was.

Dankjewel lieve Janet, je bent een topper!

 

 

Geboren ELLA 28-01-2016

RIMG6054

Hey Janet,

Wij zijn heel blij dat je bij ons de kraamzorg hebt gedaan.Je nam niet alleen de zorg van onze tweede dochter op je, maar speelde ook graag met onze oudste dochter en betrok haar bij de zorg van haar zusje.Alles in huis was op orde. Je had mij goed begeleid met de borstvoeding. Wij hebben veel tips gekregen. Je bent ook goed gezelschap.

Als wij ooit een derde kind krijgen zouden wij jou graag weer willen als kraamhulp.Kortom dank je wel voor al je hulp. Je bent geweldig.

Wij zullen je missen.

Liefs Wai, Cindy, Kayleigh & Ella

.

Geboren DAAN 14-02-2016

janetkleijkraamzorg-575


 

Geboren FRANKA 02-03-2016

Hi Janet,

“We wilden graag dat Janet ook bij ons tweede kindje zou komen kramen; en dát zegt wat…!

Janet is een dijk van een vrouw die ontzettend hard werkt om zowel moeder en kind, maar ook het gezin en de familie er omheen, de nodige vaardigheden en het vertrouwen te geven die hard nodig is in de eerste onzekere, ‘nieuwe’ dagen na de bevalling. Janet heeft ons op de rails gezet qua borstvoeding en dagelijkse verzorging van onze beide kinderen. Ze staat altijd voor je klaar, is professioneel maar ook persoonlijk betrokken en is daarbij een zeer prettig persoon om erbij te hebben. Naast de moeilijke uren en dagen hebben we ook veel gelachen. Janet is voor ons van onschatbare waarde geweest. Lizette”

Het gaat goed met Franka en Noor is dolblij dat we er weer zijn.

veel liefs,

Lizette (en Hanneke natuurlijk)


Geboren Elise 17-03-2016 

 


 

Geboren ROSALIE 14-04-2016

2016-04-21 13.05.37

Lieve Janet (want dat ben je)

Toen je de eerste dag bij ons binnen kwam, zag  ik direct een hele sociale vrolijke vrouw waar wij gelijk een klik mee voelden. En al heel snel bleek ook, dat je van aanpakken weet. Er ontgaat je niets en je professionaliteit en ervaring spatten er vanaf.

Wij hebben ons 1e kindje gekregen en dat is natuurlijk helemaal nieuw voor ons, maar wij hebben zoveel steun advies en begeleiding gehad, dat wij er nu met volle moed en vertrouwen tegenaan kunnen.

Je was echt superlief met onze Rosalie en zij voelde zich ook echt op haar gemak bij jou, dat kon je goed zien. Zelfs papa Klaas werd met jou spraakzamer terwijl hij niet zo’n prater is.

Mijn borstvoeding kwam slecht op gang waardoor ik moest kolven en je hebt mij daarin heel goed begeleidt en geadviseerd. je had er ook allerlei tips en tricks voor. Geweldig!

We hebben ook heel veel gelachen met elkaar en met mijn moeder had je ook een geweldige klik. Jullie vulden elkaar goed aan. Mijn moeder deed van alles wat niet bij jouw taken hoorde, ik had bijna twee kraamverzorgsters. We keken sávonds al uit naar het moment, dat je de volgende dag binnenstapte. Op de laatste dag had je een leuke verrassing. Smoothies met een versierd rietje en negerzoentjes met roze/witte muisjes bovenop. Super leuk! en Super lief! Kortom je bent een geweldig mens en een top kraamverzorgster.

Heel veel liefs van mama Caroline, papa Klaas, oma Dicky en de kleine Rosalie.


Geboren THIJMEN 27-04-2016

 


Geboren ZION 17-05-2016

Wat was het heerlijk om Janet een week als kraamverzorgende te mogen hebben!Ze is lekker sociaal en wil het graag iedereen naar de zin maken.Onze dochter van 2 jaar is gek op haar, en Janet heeft er alles aan gedaan om haar bij de zorg van haar broertje te betrekken.Met succes!

Op het gebied van borstvoeding geven heeft Janet hele goede adviezen, ze heeft er voor gezorgd dat ik als ze weg is, vol zelfvertrouwen verder kan met borstvoeding geven.

Wij kunnen Janet  aan iedereen aanbevelen!

Kim,  Randy, Chloé en Zion

 


Geboren LILY 27-05-2016

8 Dagen hebben wij mogen genieten van de kennis en warmte van Janet. Zij heeft ons als kersverse ouders heel erg goed op weg geholpen. Veel kennis heeft zij aan ons overgebracht. Ook heeft zij heel goed geholpen met de borstvoeding, hierdoor verloopt dit erg soepel en heb ik nauwelijks last gehad van de stuwing. Janet was de hele dag in de weer, wasjes draaien, stofzuigen, schoonmaken, smoothies maken, ontbijtjes op bed brengen, bedden verschonen. We werden de hele week verwend en verzorgd, ons eigen huis leek net een hotel. Maar ook was er genoeg tijd en ruimte om te kletsen. Janet heeft ons heel veel informatie, tips en trucs geleerd. Maar ook hebben we erg gezellig gekletst en gelachen, want dat kan zeker met Janet.

Janet heeft er voor gezorgd dat wij hebben ervaren dat een roze wolk echt bestaat, dank je wel Janet!

Liefs Erik, Merel en Lily.

 

 


Geboren KYRA 12-06-2016                           2016-06-23-13-33-22_resized 

Lieve Janet,

Wat hebben wij een ontzettende fijne kraamweek gehad!

Je kwam zo gezellig en enthousiast binnen dat onze oudste dochter gelijk ‘fan’ van je werd. Je hebt haar overal bij betrokken en zo werd zij nog trotser, ze glom helemaal als ze met haar kleine zusje bezig was. Heerlijk om te zien!

Onze eerste bevalling was geen leuke en dat heeft zijn sporen nagelaten in de daarop volgende kraamweek, daarentegen was deze bevalling kort maar krachtig en vervolgens hadden wij een heel relaxte kraamweek. Wat heb je ons goed verzorgd, je voelde ook feilloos aan wanneer mama even rust nodig had. Of een ‘momentje’ op het grote bed met beide dochters. Het huishouden draaide ook gewoon door, wat kun jij hard werken! En je weet ook overal een oplossing voor.. 😉 Ook vergeet je papa niet en zelfs onze poes kreeg de aandacht die ze zo nodig had, jou ontgaat niks!

En niet te vergeten; wat hebben we gelachen! Je bent een heerlijk mens en ik zou je aan iedereen aan willen raden, echt een topper!!

Heel veel liefs van Joost, Marieke, Nahla en Kyra


 

Geboren KAIA 27-06-2016

Door Jessica van Horssen

Ik heb het contact met Janet als heel waardevol ervaren. Haar positieve humeur en praktische instelling zorgt ervoor dat de kraamweek super is verlopen!  Ze heeft ons de kneepjes van het ouderschap geleerd en ook met borstvoeding ging het mede dankzij haar supergoed. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

 


 

Geboren GUUSJE 20-06-2016

 

Fantastische kraamweek gehad we hadden het niet beter kunnen treffen!Janet kwam binnen en we wisten meteen dat het goed zat.Ze heeft heel veel kennis van het vak en kan de kleine “Lezen”.Ze weet dus precies wat er nodig is.Daardoor heeft ze onze Guusje aan de borst gekregen.Ook vonden wij het heel fijn dat ze echt geïnteresseerd is in ons en altijd een luisterend oor biedt.Daarnaast weet ze van aanpakken en maakt ze er een supergezellige tijd van met veel humor en liefde!

Dank je wel, je bent een engel!

Liefs Marco Nanda & Guusje


 

Geboren ZOEY 12-07-2016

janetkleijkraamzorg-254

 

Mijn man en ik zijn erg tevreden over de ondersteuning die Janet ons gegeven heeft na een wat lastige bevalling. Ze wist precies wat we op dat moment nodig hadden.

Vond haar assistentie en kennis bij borstvoeding geven ook erg prettig en het feit dat ze heel erg lief was voor onze katten.

Al met al een hele lieve vrouw en een ontzettend gezellig mens om erbij te hebben!

Frank, Elaine en Zoey

 


 

Geboren LINA 21-07-2016

janetkleijkraamzorg-217

Janet is een gezellige, hardwerkende kraamverzorgster. Ze heeft duidelijk veel kennis en vaardigheden in haar vakgebied. Ik ben haar erg dankbaar voor de hulp in mijn kraamtijd vooral bij de borstvoeding. We hebben een prettige kraamweek gehad. Een spontane, betrokken en kundige kraamverzorgster!! Kortom een topper!

Meyrem

 

 

 

 


Geboren BENJAMIN 01-08-2016

janetkleijkraamzorg-186

Dear Janet

My first baby at the age of 43, a burnout and a long delivery. So I started my kraamweek. When Janet appeared at our door I was completely exhausted and I hardly had the strength to leave the bed. Knowing that I could rely on her gave me the time to rest. Both my husband and I had no idea about babies. Janet provided us not only with all the essential information, but also with the practical instructions and tricks such as how to decode Benjamin’s body language in different situations, e.g. how to recognize when he has cramps from when he is hungry or needs sleep. She was a most valid help in finding my way through breastfeeding – a struggle at the beginning: she enthusiastically supported me – I can still hear her voice: “You can do it! Trust yourself! The milk will come!” – and yes, eventually the milk came and I can now partly feed Benjamin with it. She also gave me very good advice for food supplements to get more energy, heal my wound, and boost the milk production, and in one day she arranged an appointment with a good laktatiedeskundige. She did not simply make breakfast, but every day she found a way to surprise us with fun and creativity (I do not say how, otherwise it is no surprise for you!). She works incredibly quickly, she is multi-tasking, and willing to go a step further: she often stayed long hours with us, and the last day she wrote down in English all the instructions for me, and even helped us finalizing the geboortekaartjes.

Janet, I miss you already! Thank you for your wonderful help during the 10 days of kraamzorg!

I can certainly recommend Janet to anyone for her excellent professional service, her long experience in the field, as well as her uncommon enthusiasm in her work and great love for babies.

Lots of  love,

Silvia, Marko en Benjamin.

 

 


 

Geboren FABIAN 15-08-2016

 

janetkleijkraamzorg-167

 


Geboren JAHAN 19-09-2016

rimg8523 

Lieve Janet,

Wat zijn we blij geweest met jou.
Mama en Jahan gaan je missen.We hebben zo veel aan je gehad.Mama is soms een beetje bang dat ze  het niet kan maar Janet met jou
om ons heen heeft ze weer zelfvertrouwen. Je hebt mijn mama zo goed bij gestaan dat ze straks helemaal alleen voor me kan zorgen.
We hebben het echt fijn gehad met jou.
Hopelijk zien we je weer in toekomst als ik er weer een broertje of zusje bij krijg 😉.
Heel erg bedankt Janet.

Ik ga je heel erg missen 💋 Jahan.

Gr Garzenye en Wahid ,

 


Geboren NORAH 10-10-2016

janetkleijkraamzorg-333

 

Lieve Janet,

ik wil je graag bedanken voor de hulp die wij van jou hebben gehad. Je bent een lieve vrouw die met volle inzet bezig is met haar kraamgezin. Dit bewees je maar toen ik bevallen was van onze lieve dochter Norah en jij tot 22.00 uur bij ons was om ons op te laten starten en de eerste nacht door te komen. Verder dacht je veel met ons mee als wij ergens tegen aan liepen. Vooral ik met mijn overvolle borsten. Jij hebt mij afgelopen week zoveel geleerd waar ik je onwijs dankbaar voor ben. Niet alleen voor het leren maar ook voor het zelfvertrouwen wat je mij hebt gegeven als het om de zorg gaat van Norah. Vandaag is de dag dat wij het voor het eerst helemaal zelf moeten doen zonder jou maar dankzij jou kunnen wij dit. Je gaat professioneel te werk en hebt veel verstand van waar je mee bezig bent. Ik heb onwijs van je genoten afgelopen week en ben echt onwijs verwend door je. Al met al kunnen wij niet anders dan met veel lof over jou spreken en raden wij je aan iedereen aan. En als er ooit nog een tweede komt dan weten we je te vinden.

Heel erg bedankt en heel veel succes met je volgende gezinnen en wij zullen je op de hoogte houden en ik zie je in de winkel =)

Dikke Knuf,

Denny, Manuela en Norah


 

Geboren TARA 13-10-2016

janetkleijkraamzorg-70

 

Hoi Janet,

Het moge duidelijk zijn dat we erg tevreden over je diensten zijn! Nogmaal dank!

Je hebt ons goed geholpen!

Groeten, Pieter, Mette en Tara!

Janet heeft ons ontzettend geholpen met de verzorging van onze dochter Tara.

Tara is ons eerste kindje en we hadden geen idee wat ons te wachten stond. Dankzij Janet zijn we de eerste week goed door gekomen en gaan we met vertrouwen de toekomst in. Ze zorgt niet alleen goed voor het kindje maar is er ook voor de ouders. De dag begint met een lekker ontbijtje op bed om vervolgens nieuwe dingen te leren. Luiers, wassen, krampjes het komt allemaal aan de orde.

Janet is bekwaam en doortastend! Je merkt dat ze veel ervaring heeft omdat ze met iedere situatie raad weet. Daarnaast is ze ook niet te beroerd om bezoek op een passende wijze te deur te wijzen als het voor moeder en kind te veel wordt!

Kortom een echte aanrader!

janetkleijkraamzorg-102

 


 

Geboren DJAYLON 29-10-2016

 

 


 

Geboren YINTHE 05-11-2016

20161228_210052

Beste Janet,

Na een heftige bevalling en een paar nachtjes in het ziekenhuis konden wij eindelijk lekker naar huis met onze mooie dochter, Yinthe (05-11-2016). Bij thuiskomst was daar onze lieve kraamverzorgster Marian die ons goed heeft geholpen. Helaas liepen we wel wat achter de feitjes aan. We hebben niet goed alles kunnen behandelen vanwege de tijd in het ziekenhuis en liepen dus een beetje achter. Gelukkig kregen we twee extra dagen kraamzorg toegewezen en daar was Janet. Janet weet van aanpakken en heeft ons in twee dagen tijd enorm bijgespijkerd. Ze weet van de hoed en de rand en heeft veel ervaring, dat is duidelijk te merken. Lieve Janet, dankjewel voor je zorg en dat je ons als kersverse ouders toch heel zeker hebt achtergelaten.

Groetjes Mark en Mirjam

 


 

Geboren  JUWAIRIYAH 25-11-2016

Lieve Janet.. 

Wij zijn heel tevreden met jouw werkzaamheden, schoon.. super lief.. erg sociaal..! 

Je hebt mij en vooral mijn kleine prinsesje erg goed verzorgd. Ook was mijn andere boefje gek op jou en kroop de hele tijd achter je aan! 

Bij ons geen twijfels meer.. mocht ik ooit nog een kindje nemen wil ik jou weer als onze kraam zorg! 

Houda, Saifeddinne & Juwairiyah

 


 

Geboren KAI 22-12-2016

 


 

                                                    Geboren  NOERI  06-01-2017   

 

“Iedere ochtend als we de sleutel weer in de deur hoorden, was er opluchting. Hulp was in aantocht! Janet heeft ons als nieuwbakken ouders ontzettend geholpen bij het zoeken naar alles wat er bij de eerste dagen komt kijken bij een kleintje. Uitgebreid de nacht doorspreken, vragen die wij hadden kundig beantwoorden en nieuwe adviezen geven. Wat heb je dat hard nodig die eerste week. Fijn hoeveel Janet ons wist te vertellen en adviseren! Ook de intensieve begeleiding bij de borstvoeding heeft erg geholpen. Hierdoor heb ik geen last van stuwing gehad. En zelfs twee weken na de kraamperiode is Janet bereid om adviezen te geven en vragen te beantwoorden. Heel erg fijn!  Wij zijn heel blij met alle hulp die ze ons geboden heeft!
Liefs Thijs, Froukje en Noeri”


 

Geboren MAXIME 27-1-2017

 

Beste Janet,

Hartelijk bedankt voor je steun voor ons eerste kindje! Fijne vakantie!

Oh ja, morgen ontvang je het geboorte kaartje. Hieronder de tekst die ik als review zou plaatsen

Wij kregen onze eerste kindje, en we hadden beiden eigenlijk geen goed idee hoe we nou het beste onze eerste kraamweek in konden gaan. Via de website Kraamzorg1op1.nl had ik Janet Kleij gevonden. Na telefonisch contact is Janet bij ons thuis geweest voor de intake. Na een lastige bevalling was het zover, onze zoon was geboren! In het ziekenhuis hebben ze mijn vrouw niet goed ondersteund met borstvoeding geven, met als gevolg pijnlijke borsten en vertraagde melkproductie. We mochten om Zondag middag 16:00u naar huis, Janet stond om 16:30 bij ons op de stoep om gelijk alle moeilijkheden uit de hand te nemen en onze problemen te analyseren. Volgende ochtend was Janet weer aanwezig om 8:00u om ons het ontbijt te brengen en de was te doen. Ik heb een kolfapparaat gehuurd bij Mediqpoint en Janet heeft mijn vrouw helemaal begeleid tot het succesvol aanleggen van de baby. Janet is goed op de hoogte van de laatste technieken en nieuwtjes in Kraamzorg. Ze weet van aanpakken, en is goed met huisdieren. Hygiene is heel belangrijk tijdens de eerste maand, en ze ondersteund/begeleid hier prima in. Ook loopt ze in schone kleding en heeft ze eigen schoeisel voor binnen. Dit vonden we prettig. Na een week kraamzorg kunnen wij alleen maar vol lof spreken over Janet. Het is tenslotte je eerste kindje die je aan “iemand” toevertrouwd.

Hartelijk dank Janet voor je lieve en goede zorg! Groetjes, Mark & Tian.

 


                                                                                              

                                                  Geboren DAVY 23-2-2017

IMG_0113

Hoi Janet,

hier is de vrouw van de actie weer:

Janet is de derde kraamhulp die ik gezien heb.
wat een wereld van verschil kan er zijn tussen verschillende kraamhulpen.
naast dat ze een professionele lactatiedeskundige is, is ze super flexibel en zorgzaam.

ze heeft me geholpen mijn eerste slechte ervaringen van borstvoeding weg te nemen. En het is echt waar. Borstvoeding geven hoeft dus echt geen pijn te doen!

Flexibiliteit toont ze maximaal zonder dat ik soms gevraagd heb heeft ze het al voor me bedacht. We staan daarom ook vaak op 1 lijn!

Tot slot zorgt ze super goed voor het hele gezin. Fruitsalades, spelen met oudere kinderen en manlief kan nog wat uren slapen als ze er.

1 woord voor Janet: Fantastisch!
ik zal haar aan iedereen aanraden.

Groetjes, Lai Ping

 


 

Geboren MYLENE 15-03-2017

De foto’s ontbreken nog.


 

Geboren MILOU 15-04-2017

IMG-20170416-WA0013

 

 

Bij de intake wisten we al dat het goed zat: Janet is -net als wij- lekker nuchter en recht voor zijn raap en bleek zoals verwacht een prettige en gezellige aanwezigheid in een voor ons o zo hectische kraamweek.

Ze geeft duidelijke uitleg en komt met alternatieven als iets niet lijkt te werken. Een harde werker (aan het eind van de dag bedenkt ze zich ineens dat ook zij wellicht even naar de wc moet gaan;-) met veel ervaring om uit te putten en goede adviezen m.b.t. borstvoeding. Wij wonen vrij klein in Amsterdam en Janet ging daar creatief en praktisch mee om: zo was het b.v. even zoeken naar een handige manier om het badje te vullen/ plaatsen en deze bleek precies met standaard over het toilet te passen (naast de douche) waardoor deze makkelijk te vullen is.

Janet voelt dingen goed aan en met een mooie dosis humor heeft ze on\s door de eerste 10 dagen geloodst.

Janet bedankt voor jouw inzet en harde werken, we hebben jouw aanwezigheid erg gewaardeerd!!! Hopelijk mogen/kunnen we in de toekomst nogmaals van jou expertise gebruik maken.

Liefs Jeanette, Jaap en Milou


 

Geboren OPHELIA 01-05-2017

IMG_20170506_150218

 

Hallo Janet,

 

Na een lange bevalling en enkele dagen in het ziekenhuis was het superfijn om je direct bij ons thuis te hebben. Je hebt duidelijk veel ervaring en kennis. Je hebt ons ook heel goed geholpen met de borstvoeding. Na een mum van tijd kon mama dit goed zelf. Het is altijd erg gezellig met jou. Een slecht humeur is jou onbekend en je hebt  aandacht voor iedereen in het gezin. We zijn heel blij dat je de kraamzorg bij ons deed.

 

Coucou Janet,

Nous avons été heureux d’avoir rapidement pu bénéficier de ta présence chez nous après l’accouchement et quelques jours à l’hôpital. Grâce à ton expérience et ton savoir-faire, tu nous as bien soutenus et accompagnés durant ces premiers jours à la maison en famille. Maman a pu bénéficier de tes précieux conseils au sujet de l’allaitement. Nous avons passé de très agréables moments avec toi car tu es toujours de très bonne humeur et tu as su prendre soin de toute la famille. Nous t’en remercions beaucoup.

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen voor onze familie!

Liefs,

Familie de Moor


 

Geboren NOAH 05-06-2017

IMG_20170607_101709

Wat zijn wij enorm blij met Janet tijdens onze kraamweek. Ze is daadkrachtig, duidelijk, erg vriendelijk en speelt goed in op de situatie. Naast dat ze je de kneepjes van het vak leert, doet ze ook nog van alles in huis en zorgt gord voor eventueel bezoek. En het belangrijkste kind en moeder staan op één!

Tamar, Jonathan en Noah.

 


Geboren DELPHINE 04-07-2017

Janetkleijkraamzorg,Sophie,Delphine (35)

Lieve Janet, 

Graag willen wij jou bedanken voor de fantastische zorg tijdens mijn kraamweek. 

Ik kwam uit het ziekenhuis (na een keizersnede) en je stond al meteen voor de deur om alles te regelen. Niets is jou teveel. Of het nou gaat om kennis over de baby, lichaamstaal, voeding maar ook leuke dingen doen met de andere kinderen. Je hebt ons inzicht en kennis gegeven, die wij niet eerder hadden, ook al was dit ons derde kindje. Hadden we je maar al eerder gekend! Iedereen heeft van je genoten en we zullen je missen. Je bent echt een topper!! 

Groetjes van Floris, Sophie en de kids

 

 


 

Geboren AVALY 10-07-2017


Geboren ELIN 18-07-2017

Janetkleijkraamzorg,Natasja,Elin (27)

Hoi Janet,
Morgen is de laatste dag van mijn kraamzorg. Daarna moet ik het zelf gaan doen. Zonder je goede adviezen, lieve zorg voor mij, Elin en mijn gezin. Spannend! Maar je hebt mij goed begeleidt de afgelopen dagen en mij het zelfvertrouwen gegeven om het zelf te doen. Vooral je begeleiding bij het geven van borstvoeding was heel erg fijn! Moest je er langer zijn, dan bleef je langer. Ook heel erg fijn. En je verzorgt Elin alsof het je eigen is; liefdevol! En het ontbijtje met cadeautjes voor mij op verjaardag en Elin was een onwijs leuke verassing.

Dank je wel Janet voor deze positieve ervaring en onvergetelijke kraamweek. Bedankt!

Liefs Natasja, Dennis, Milan en Elin

 


 Geboren JARI 16-08-2017
Janetkleijkraamzorg,Pauline, Jari (69)
 Lieve Janet,
Bedankt voor alles wat je de afgelopen week voor ons gedaan hebt.
Je was deze week veel meer dan alleen een kraamverzorgende.
Je was onderdeel van ons systeem! Je bent erg betrokken en oprecht, waardoor wij ons erg op ons gemak bij je voelde en we ons bloot durfden te geven en alle vragen konden stellen.
Niets was vreemd of gek.
Je hebt ons erg geholpen en we hebben nu zeker het vertrouwen om met zijn drieëtjes
verder te gaan, al gaan we je wel missen!
Nogmaals heel erg bedankt.
Je bent een topper in wat je doet!
Liefs Jari, Machiel en Pauline