referenties 2013,2014,2015

Geboren ROMAY 25-02-2015

Lieve Janet,

Aankomende juni 2016 ken ik Janet 10 jaar. Zij kwam bij ons kramen toen onze dochter Indy (26-06-2006) was geboren. Als beginnende ouders gaf ze de juiste tips en legde alles zeer goed uit en dat gaf ons veel vertrouwen. Eigenlijk zegt het al genoeg dat wij haar bij onze drie andere kinderen die we na Indy hebben gekregen ook hebben gevraagd. Deyan 28-10-2008, Yara 26-09-2012 en Romay 25-02-2015. Bij de 2 jongste dochters heb ik haar zelfs gevraagd om bij de bevalling te zijn om de verloskundige te assisteren. Wat was ik blij met haar geduld, haar steun, de juiste dingen zeggen op het juiste moment. Zij verstaat haar vak als geen ander. Ze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen haar vakgebied. Wat ik het aller mooist aan haar vind is dat ze je “leest” en precies weet hoe jij, je gezin de bijzondere tijd als je kraamweek wil beleven. Ze ziet heel snel hoe je als gezin in het leven staat en past zich heel makkelijk aan. Ze werkt ontzettend hard, alles doet ze gepassioneerd of het nou de was doen is, badkamer schoonmaken of het adviseren over borstvoeding/voeding, enz. Ze heeft een doel voor ogen en daar gaat ze voor, natuurlijk altijd in overleg met ons. Wat hebben we met Janet gelachen en heel af en toe een traan gelaten door de mooie gesprekken die we hadden. Ook met mijn man, kinderen en onze diertjes was een goede klik. Niets was gek genoeg. Als ik iemand kan aanraden voor een bijzondere kraamweek, dan is het Janet wel!! En hoe heerlijk is het om gewoon één kraamverzorgster te hebben in je kraamweek. Lieve Janet,

Groetjes,


 


Geboren DIMITRI 06-10-2010          Geboren JULIETTE 07-08-2013

Janet zodra ze je huis binnenkomt voel je haar positieve en krachtige energie: yes, ze is er!
Ze komt met een brede glimlach en vol interesse luistert ze naar je verhaal van de nacht ervoor. Echte interesse en empathie dat voel je.
Ze heeft een combinatie van kracht, aanpakken, kunde maar ook van zachtheid, liefde en zorgzaamheid. Janet heeft veel ervaring en feeling met dit vak, dat zie je, dat merk je dat voel je.
Ze heeft me 2 keer zo ontzettend goed geholpen met de borstvoeding die in het begin dreigde te mislukken. Haar geduld, haar optimisme maakt dat je zelfs als onzekere moeder je met veel  vertrouwen helemaal voor de borstvoeding gaat.
Wat hebben we ook veel gelachen, veel gepraat. Ze heeft ook nog de tijd om lekker verstoppertje te spelen met mijn andere kindjes en ze aandacht te geven.
Janet is de kraamverzorgster waar je van droomt. Daarom heb ik haar ook voor onze derde Juliette ook gevraagd. Janet is een kanjer.
En nu, 3 jaar later, neemt Janet contact weer op en komt even voor de koffie langs, hoe leuk is dat?!
Alleen al voor de eerste kraamweek en haar brede lach zou ik een vierde kind weer willen ((-:

Marianne Grammata

Moeder van Sophia (7 jaar), Dimitri (5 jaar) en Juliette (3


 


Geboren KRYSTL 15-08-2015

Lieve Janet.

Wat was het een rijkdom om jou als kraamverzorgende bij ons te hebben.Mama en baby werden goed verzorgt maar papa en grote broer net zo goed! Het huis was superschoon  de was weg en de katten missen je aandacht nog steeds.De interesses kwamen overeen en de grapjes gingen over en weer.Het was jammer dat de tijd kwam dat je een ander gezin ging verblijden met je aanwezigheid.Je bent een topper en we hadden je nooit willen missen!

Liefs Marcella Eric Senna en Krystl


 


Geboren CAS 20-10-2014

RIMG3147

Hey Janet,

Van te voren hadden we al een voorkeur voor jou aangegeven, omdat we goede berichten over je gehoord hadden.Gelukkig was je beschikbaar en stond je gelijk voor ons klaar!Je hebt ons goed kunnen helpen.

Cas was ongeduldig qua drinken en daardoor verliep de borstvoeding wat moeizamer, maar met professionele technieken wist je ons hiermee te helpen. Je hebt veel ervaring en we hebben ook erg kunnen lachen met elkaarJ.

Kortom we hebben een fijne kraamweek gehad, ik kan je aan iedereen aanraden!

Stefan, Joyce en Cas


 


 


 


Geboren MIRO 24-03-2015

unnamed

Hoi Janet,

“Janet weet van wanten. Ze is niet alleen een tornado in het huishouden (vlug, kundig en schoon) – ze leest baby’tjes als geen ander. Dankzij jarenlange ervaring wist ze onze kleine Miro binnen no time te kalmeren en ik heb me de eerste dagen echt aan haar vastgeklampt.

Ik wilde vooral de borstvoeding goed op gang hebben en daar heeft ze me heel kundig en goed mee geholpen.

Als ik zo de ervaringen hoor van andere mensen met kraamzorg, kan ik concluderen dat wij het destijds enorm getroffen hebben met Janet.”

Liefs!

Vanja


 


 

 


Geboren LIYANA  28-10-2015

Nadat wij met verschillende kraamverzorgsters een nare ervaring hadden meegemaakt bij ons eerste kind. Hadden wij geen hoge verwachtingen van kraamverzorgsters bij onze tweede. Janet heeft ons met haar ervaring, enthousiasme en drive daarentegen laten zien hoe het anders kan.Ze doet haar werk met een brede glimlach en plezier.Dat voel je en dat zie je ook terug in haar omgang met kinderen.Onze dochter kon niet goed aan de borst en had daardoor een slechte start. Met haar kundigheid en positieve energie kon onze dochter aan het eind van de kraamperiode zelfstandig aan de borst.Ook ons eerste kindje was helemaal weg van Janet.Ze had alle onzekerheden bij ons weggehaald en liet ons zien dat het met een beetje oefening en kennis veel mogelijk was.

Dankjewel lieve Janet, je bent een topper!