Referenties 2019

Geboren YAVI 09-01-2019

Yavi (3)

Lieve Janet,

1000 x dank voor je hulp, advies, lach, gezelligheid,

lieve zorgen voor ons allemaal & het meeste voor het zorgen voor een fijne

kraamweek & mooie herinnering hier aan.

Liefs & Kus, Mike, Merle, Quin, Joey, Yavi

 

 


 


Geboren HANNAH 27-01-2019

 

Hannah 27-01-2019 (15)

 

Op aanraden van een vriendin hebben we Janet gevraagd om ons bij te staan in de kraamweek, en we zijn blij dat we dat gedaan hebben. Janet is een gezellige gepassioneerde kraamverzorgster. Ze is ervaren, heeft veel praktische tips ( ja hoor de luiertape gebruiken we nog dagelijks) en is zeer proactief. Ik kan onze slapeloze nachten nog goed herinneren. Het was aftellen tot Janet er weer was!

Janet heeft ons vervolgens geleerd de lichaamstaal van Hannah te begrijpen, nu weten we wat we moeten doen, anders zou ik niet weten wat we zonder haar moeten doen.

Verder heeft ze me goed geholpen met het op gang brengen van de borstvoeding ondanks alle problemen.

Dank je wel voor alles!

Wij zullen alle tips meenemen met de opvoeding van Hannah!

 

Liefs, Paul, Kay, en Hannah

 


 


Geboren JACE RILEY 08-03-2019

Jace 08-03-2019 (50)

Wij kennen Janet al een tijdje als een hele lieve gezellige buurvrouw van mijn schoonouders. Dus het lag voor de hand om haar bij de geboorte van ons tweede kindje te vragen voor de kraamzorg.

Nu kennen wij Janet op een hele andere manier, een hele lieve geduldige vrouw met hart voor haar werk. Zij weet exact wat je nodig hebt als kraamvrouw en zorgt enorm goed voor iedereen in het gezin en het huishouden. Niet alleen voor mij en de baby maar ook voor papa en voor onze zoon die voor het eerst grote broer is geworden. Ze zorgt ervoor dat hij op zijn gemak is en zich belangrijk voelt. Daarnaast maakt ze ook nog tijd om heerlijk te spelen als mama en zusje slapen.

Ik wilde heel graag borstvoeding geven aan onze kleine meid. Maar na een vervelende ervaring met onze zoon vond ik dit lastig. Bij de intake met Janet heb ik dit aangegeven en zij heeft mij ervan overtuigd dat het echt goed zou komen. En zo gezegd zo gedaan! Ze heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de borstvoeding goed gaat. Zonder haar had dit echt niet gelukt. Nu ben ik enorm blij met deze ervaring en ga ik ervoor om zo lang mogelijk borstvoeding te geven.

Lieve Janet, heel heel heel erg bedankt voor deze prachtige kraamweek en mooie ervaring om dit met jou te delen.

Alain Kim Vince en Jace.

 

Jace 08-03-2019 (184)

Jace 08-03-2019 (149)

 


 


 

 

 

 

 

 


 


Geboren PIPPA HANNA 14-03-2019

Jace 08-03-2019 (181)

Tja, je krijgt geen handleiding bij je pasgeboren kindje. Gelukkig was daar Janet om ons te helpen. In iets meer dan een week leerden wij alles over de verzorging van Pippa. Janet heeft enorm veel ervaring en had dus altijd een antwoord op al onze vragen. Ze legt alles rustig uit, blijft geduldig en positief. Janet geeft je vertrouwen dat je het goed doet, ook als het soms niet zo makkelijk gaat en je staat te klungelen.

Onze kraamweek is goed verlopen.                                                                                              Het was fijn om haar s’ochtends binnen te horen komen, altijd enthousiast en vrolijk. Naast de goede verzorging van Pippa en mama deed Janet ook allerlei “klusjes” in huis. Ze weet van aanpakken en is erg enthousiast. Ook blijkt ze een grote dierenvriend, onze hond is gek op haar.

We kunnen Janet niet genoeg bedanken voor al haar inzet.                                                        Ze heeft meer gedaan dan een kraamverzorgende hoort te doen en daar zijn wij enorm dankbaar voor. Janet, je bent een topper!

Veel liefs, Coen, Martine, Pippa en hondje Logan

 


 


Geboren LOUA MAE  03-04-2019

Loua Mae 3-04-2019 (38)

 


 


Geboren JASON 01-05-2019

Jason 01-05-2019 (1)

Lieve Janet

Zoals gezegd hebben wij jou ook dit keer weten te vinden voor de komst van ons kindje. Na 2 jaar kijken wij nog steeds terug op de kraamweek van Norah met een fijn gevoel aangezien jij ons toen zo goed hebt geholpen. Vrij snel in mijn zwangerschap heb ik jou een berichtje gestuurd met de vraag of jij ook dit keer weer wilde komen kramen bij ons. Wij waren gelukkig net op tijd aangezien je al bijna vol zat!

Rond mijn uitgerekende datum hadden wij al veel contact zodat ik je goed op de hoogte kon houden wanneer de bevalling begon. Eénmaal begonnen wist jij het als één van de eerste. De volgende dag keken wij dan ook uit naar jou komst. Doordat jij ons zo goed had geholpen met Norah wisten wij gelukkig nog veel, waardoor het dit keer voelde al seen opfriscursus. Helaas ging mijn herstel niet zo snel als verwacht maar ook hier heb jij mij dan zo goed mogelijk mee proberen te helpen. Daarnaast heb jij ons laten zien hoe wij Norah kunnen betrekken bij de zorg voor Jason zodat ik het straks ook alleen red met twee kinderen.

Kort gezegd wij zijn ontzettend blij geweest met jouw aanwezigheid en vrolijkheid in de kraamweek. Wij hopen dat veel toekomstige ouders jou ook weten te vinden en net zo van jou kunnen genieten als dat wij dat hebben gedaan!

Lieve Janet bedankt voor alles!

Veel liefs,

Denny, Manuela, Norah en Jason

 

Jason 01-05-2019 (15)Jason 01-05-2019 (12)Jason 01-05-2019 (3)


 


Geboren TOON 29-05-2019

 

IMG-20190611-WA0003

 

Het was even afwachten wanneer Janet zou starten, gezien Toon pas 10 dagen na de uitgerekende datum werd geboren. Gelukkig hadden we van te voren veel contact via de app en konden we zo een prettige en zorgeloze thuiskomst garanderen. Janet heeft ons een uitgebreide opfris-cursus gegeven en er voor gezorgd dat we weer precies weten hoe je ook alweer voor zo’n kleintje zorgt.Ze zit niet vaak stil, heeft het hele huishouden draaiende gehouden en heeft liefdevol en aandachtig met onze oudere zoon gespeeld.En ook de baby is platgeknuffeld, toegezongen en liefdevol verzorgd.

Ze zorgde voor fijne rustmomentjes voor mama en papa en gezellige praatjes tussendoor. Maar hield de kraamvrouw goed in de gaten.

We gaan met zelfvertrouwen ons nieuwe gezinsleven met 2 kinderen tegemoet.

Bedankt voor de goede zorgen Janet!

 


 


Geboren FEMME 02-07-2019

 

Femme 2019 (23)

 

 

Wat een topper die Janet! Wij zijn enorm blij dat wij via de regiokraamzorg op jouw site terecht zijn gekomen.

Je hebt met veel liefde en passie niet alleen voor mij als kraamvrouw en onze dochter Femme gezorgd maar ook voor mijn man en onze katten!

Een kraamverzorgster van alle markten thuis. Een eerste kindje is niet niks, en was voor ons behoorlijk wennen.

Door jouw vertrouwen, kennis en kunde die je op een prettige, leuke en enthousiaste manier kan overbrengen hebben wij enorm veel geleerd en is de borstvoeding geslaagd!

 

Janet, duizendmaal dank voor jou goede zorg.

 

Liefs Maarten & Eva en natuurlijk Femme!

 


 


Geboren OTIS 16-07-2019

 

Otis 2019 (30)

 

Lieve Janet,

Op zondag 21 juli kwam jij om 9.00 uur bij ons binnengelopen.Mijn hart en dat van mijn vriend Rob maakte direct een sprongetje.Hoe jij ons oudste zoontje Fedde benaderde was meteen een schot in de roos.We hebben van jou nog 3 vreselijk mooie kraamdagen gekregen die ons altijd bij zullen blijven.Jouw uitleg, jouw spontaniteit, jouw gevoel voor humor, we hebben zoveel van je geleerd, ook al is het ons tweede zoontje.Heerlijk en mega fijn om ook even in de watten gelegd te worden want ook dat vergeet je niet.

Lieve  Janet wat werk jij hard en wat heb ik  veel bewondering en respect voor jou.

Heel erg bedankt voor gewoon ALLES!

Liefs Rob, Kirsten, Fedde en Otis

 


 


Geboren JORIS 17-07-2019

 

ooievaar

 


 


Geboren ENZO 08-08-2019

 

Enzo 08-08-2019 (49)

 

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de ondersteuning van Janet. Dat zegt eigenlijk al genoeg, we zijn zeer tevreden over haar. Ze is zeer deskundig in haar vak. Heeft goed geassisteerd en geadviseerd bij het geven van  borstvoeding. Ze heeft goed gezorgd voor het hele gezin.

Daarnaast is ze deze periode zeer lief geweest voor ons eerst kindje van 3 jaar oud. Een heel erg fijn mens in de omgang. Ook erg leuk dat ze veel foto’s maakt, dat vergeet je zelf vaak te doen in zo’n periode.

Frank, Elaine, Zoey en Enzo

 

IMG_20190813_104718_854


 


Geboren MAE 17-09-2019

 

Mae 17-09-2019 (22)

Lieve Janet,

Door een “baby-boom” in Amsterdam rond 17 september, werd Janet door ons kraambureau ingeschakeld om als ZZP-er bij ons te komen kramen. Wat een gelukje!
We hadden elkaar nog nooit ontmoet, maar het klikte meteen. Omdat Mae ons eerste kindje is, wilden we graag een ervaren kraamhulp, daarnaast ook iemand die vertrouwen kon geven en helpen bij borstvoeding. En dat kregen we! Na meer dan 20 jaar in het kraamvakgebied, weet Janet de fijne kneepjes van het vak zeker te verstaan. Zo fijn hoe ze ons heeft geleerd om de babytaal van Mae te leren verstaan. Ze is een doorpakker en zit geen minuut stil (behalve als ze Mae op schoot had), haar focus is volledig op moeder en kind en daarnaast ontzag ze ons ook nog eens van de hoognodige huishoudelijke taken. De wasmachine heeft overuren gedraaid 😉 !
Boven alles heeft Janet ontzettend goed geholpen met borstvoeding. Een helder een adequaat plan van aanpak toen op dag 2 bleek dat Mae net niet sterk genoeg was om volledig uit de borst te drinken. Daarna, vele uren investeren met als eindresultaat een kind dat volledig op borstvoeding draait. Dat was zonder Janet nooit gelukt.

Janet, we gaan je niet vergeten, bedankt dat je zo fijn onderdeel was van onze “bubbel”. We gaan jou en de fruitcocktails, omeletten, mergpijpen en bovenal deskundig advies en gezelligheid missen!

Veel dank, namens Mae, Jurjen & Marielle

 

 


 


Geboren WOUTER 2-10-2019

ooievaar

 

Janet is een stoomtrein en hoogvlieger in een! Heel erg energiek en vakkundig. We hebben een fijne kraamtijd gehad: Janet is aardig en we hebben flink met elkaar gelachen. Wat wij uiteindelijk het meest belangrijk vonden is dat Janet goed in het oog houdt wat echt belangrijk is en wat prioriteit heeft: allereerst de baby, moeder en borstvoeding maar ze heeft ook zeker oog gehad voor de vader en werkte daarbij in een handomdraai een was weg of kwam met een lekker ontbijt aanzetten. Kortom: we raden Janet zeker aan voor een prettige kraamtijd.

Luuk, Rosa en Wouter.


 


Geboren FINN 14-10-2019

 

Finn 14-10-2019 (29)

Janet,

Ik zou niet weten waar te beginnen maar wat een top kraamverzorgster! Eerst kreeg ik het benauwd met het idee dat er dan een onbekende vrouw bij ons rond zou lopen. Ik had zoveel vragen in mijn hoofd, hoe zou dat dan gaan? Nou alles ging vanzelf met Janet. De was ging lekker door, vaatwasser werd gedaan, badkamer werd lekker schoon gemaakt, prullenbakken werden geleegd, er werd stofgezogen, bed werd lekker verschoond, honden kregen alle aandacht en lekker wat plakjes worst als ze in de keuken brood aan het smeren was en zo kan ik nog wel even doorgaan…

 

Iedere ochtend kwam Janet vrolijk binnen en kregen onze honden eerst even een aai over de bol. Dat vond ik namelijk ook erg belangrijk iemand die goed met onze honden zou zijn, en uiteraard niet bang is. Het zijn tenslotte ook onze 2 kinderen. Daarna kwam ze bij ons en besproken we alles door hoe het ging met ons en met onze eerste zoon Finn. Dat was erg fijn, ik kon alles kwijt en stelde gelijk mijn vragen aan haar. Onder het genot van een kop koffie en thee zaten we op bed. Janet zorgde zo onwijs goed voor ons.

 

We hebben in de kraamweek zoveel geleerd van haar dat had ik niet verwacht. Af en toe had ik moeite met het onthouden of vergat ik iets maar Janet blijft relaxed en niks is teveel voor haar. Ze gaat echt de volle 100% voor haar werk en dat is mooi om te zien. De week is omgevlogen en daar baalde ik stiekem wel een beetje van. Veel mensen zeiden tegen mij lekker toch als de kraamzorg weer voorbij is kunnen jullie lekker van elkaar genieten, tuurlijk dat is ook wel weer een beetje zo. Maar ik heb aardig wat tranen laten rollen met het feit dat Janet echt niet meer komt. Ik was zo snel gehecht aan haar alsof ze hier al eerder is geweest. En we weten dat we het zelf ook kunnen, en dat we altijd vragen zullen blijven hebben maar we hebben zo een leuke, gezellige en leerzame week gehad. We hebben ook onwijs veel lol gehad met elkaar. Ik zou Janet aan iedereen aanbevelen. Ze staat echt voor je klaar, en helpt je bij alles. Nou ik ga het afronden want ik kan nog heel veel meer schrijven.. Ik hoop dat als we in de toekomst nog een tweede kindje krijgen dat je ons dan weer zou kunnen kramen. Janet hartstikke bedankt voor alles je bent een topper met een passie voor je werk!!!

Liefs,

Esther, Rob & Finn

en een pootje van Pip en Boris.

 

 


 


Geboren JULIUS 20-10-2019

 

Julius 20-10-2019 (18)

 

Lieve Janet,

Wat zijn wij blij dat we voor jou gekozen hebben! Dank voor je deskundigheid, humor en de fijne manier waarop je ons geholpen hebt om onze draai te vinden met kleine Julius. Dankzij jouw hulp en geduld gaat het voeden super en groeit Julius goed. Mama krijgt steeds meer vertrouwen en met z’n viertjes genieten we volop.

Esmée (9 jaar) mist je nu al ( wij stiekem ook een beetje) en zelfs gekke poes Jip vindt het jammer dat je weg bent.

Maar het is goed zo, dank zij jou kunnen we dit! Mochten we ooit weer een kraamverzorgster nodig hebben, hoop ik dat Janet een plekje voor ons heeft!

Liefs, Amber, Ron,  Esmée en Julius

 

\


 


Geboren MAX 13-11-2019

 

Lieve Janet,

Wij willen je hartelijk bedanken voor de fijne en fantastische kraamweek. Wij hebben enorm van je genoten met de energie en de ervaring die jij met ons gedeeld hebt.

Je doet je werk vol liefde en passie en dat is te zien. Je hebt een hart van goud en geniet van elk gezin waar je komt. Je weet veel van aanpakken en geeft altijd het gevoel dat het goed komt en bespreekt elk detail over hoe of wat.

Je hebt altijd vertrouwen en dat breng je over in alles.  Wij zijn je nogmaals enorm dankbaar. Wij laten nog af en toe wat van os horen.

Groetjes Fam. Wagenaar.

 


 


Geboren WOODY 24-11-2019

Woody 12-2019 (14)

De kraamweek met Janet was fijn en intens. Ze heeft ons door deze bijzondere periode heen geloodst met al haar kennis en kunde. Alles met een grote lach en zo nodig beschermend voor ons verse gezin. Janet heeft ons een echte goede kickstart van het ouderschap gegeven.

Bedankt hiervoor.

Woody, Rosie, Douk.

 

 


 


Geboren IDRIS 16-12-2019

 

 

Idris 16-12-2019 (4)

Janet heeft ons met raad en daad bijgestaan met alles wat er in de kraamweek op je afkomt.

Herstel na de bevalling, de behoeften van je baby leren kennen, opstarten met borstvoeding en nog veel meer. Dankzij Janet hebben we onze zoon  al heel snel leren begrijpen waardoor we niet alleen beter voor hem kunnen zorgen maar ook nóg meer van hem kunnen genieten.

Wij kijken terug op een hele bijzondere én gezellige kraamweek met heel veel lachen, knuffels en heerlijke smoothies! We gaan vol vertrouwen aan ons nieuwe leven met zijn drieën beginnen.

Dank je wel lieve Janet!!

Idris, Annelien en Eric