Referenties 2020

 

ooievaar

Geboren JILL 05-01-2020

 

Jill 05-01-2020 (6)

 

 


 


Geboren LAURIE 09-01-2020

 

Laurie 09-01-2020 (67)

 

Een topper voor een goede start.
Wij zijn onwijs blij dat Janet onze kraamverzorger was. We zochten een enthousiaste en zorgzame kraamverzorger. Wat we ook heel belangrijk vonden is dat ze niet bang is van onze dieren. In de kraam week is onze hond dikke maatjes geworden met Janet. Ze heeft echt verstand van hoe je borstvoeding het beste kunt geven. Zo kregen wij de tip om de lekkende melk alvast op te vangen zo dat we een buffertje hadden voor als onze dochter er zou zijn. Een fantastische tip want hier door heeft ze meteen goed kunnen drinken. Het was fijn hoe snel ze reageert op een veranderende situatie . Ook kletst ze gezellig wat er in haar op komt. Hierdoor vang je ook veel handige tips op.
Bedankt voor de gezellige en leerzame kraam week.

Martin, Linda en Laurie

 

Laurie (27)09-01-2020

Laurie 09-01-2020 (104)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Geboren SAUL 03-02-2020

Saul 03-02-2020 (4)

 

Janet heeft ons als kersvers gezin een geweldige start gegeven! Tijdens de kraamweek zorgde ze ontzettend goed en liefdevol voor ons. Wij hebben heel veel van haar geleerd over hoe het nu allemaal ‘werkt’ bij zo’n kleintje.

Wij kunnen nu vol vertrouwen onze zoon lezen en snappen steeds beter wat hij nodig heeft en hoe wij hem kunnen helpen. Janet vertelt je dit allemaal gedurende de dag op logische momenten. En intussen is dan ook je wasmand leeg, is het toilet weer schoon en heb je een heerlijke lunch gehad.

Janet heeft energie voor 10 en haar liefde voor baby’s is heel mooi om te zien. Ze wees ons steeds op nieuwe dingen die onze zoon deed, zodat wij niks misten van zijn ontwikkeling.
Ook greep zij meteen in toen de borstvoeding onvoldoende op gang kwam. Binnen de dag hadden wij het al een stuk beter op de rit, waar Janet minstens zo blij mee was als wij 🙂

Lieve Janet, dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan en vooral voor het vertrouwen dat je ons hebt gegeven. Je was goud waard!

Liefs,
Marlous, Marco en Saul

 

 


 


Geboren JAMES 11-02-2020

James 2020 (9)

Lieve Janet

Ik had weinig zin om de hele dag een vreemde in huis te hebben, maar toen jij binnen kwam voelde het al snel vertrouwd!

Je vrolijkheid, gezelligheid, een luisterend oor, alle informatie, de ontbijtjes op bed & de vrolijke lunches missen we nu al! We hebben een super kraamweek samen met je gehad. Je hebt ons onwijs goed geholpen met onze zoon James. We hebben veel van je geleerd en je stond altijd voor ons klaar!

Wat was het fijn dat je er was! We gaan je missen.

Dikke knuffel van Stanley, Iris & James

 


 


Geboren ROSIE 21-02-2020

Rosie 21-02-2020 (39)

 

Lieve Janet,

Heel erg bedankt dat jij mij hebt helpen groeien in mijn eerste week en mijn papa en mama zo goed hebt geholpen. In het begin was ik nog niet zo goed in het aanhappen met de borstvoeding, maar met al jouw tips en die van de lactatiekundige en alle oefeningen die jij met mama en mij met geduld en vertrouwen hebt uitgevoerd kan ik nu goed uit de borst drinken!

Ik heb gehoord dat de wasmachine overuren heeft gedraaid en elke ochtend hoorde ik jou vrolijk binnenkomen! Dat vond ik heel gezellig, jij vond mij zo lief en ik kon ook lekker kroelen bij jou.

Jullie hebben veel om mij gelachen; met papa en mama sprak ik af dat de eerste spuitluier naar jou zou gaan en dat is me gelukt! Maar later op de avond gaf ik hem ook dubbel en dwars terug aan papa en mama. Hadden wij dat soms stiekem afgesproken? De tummytub vond ik ook superleuk want ik ging heel veel rondjes draaien en een beetje springen. En weet je nog dat ik zo’n melktoet had? Wat een grappige momentjes waren dat!

Rosie 21-02-2020 (1)

Super bedankt dat je mijn papa en mama hebt geleerd te kijken naar mijn lichaamstaal en hun het zelfvertrouwen hebt gegeven voor mij te kunnen zorgen.

Een hele dikke knuffel, Rosie ♡

——–

Lieve Janet, heel erg bedankt voor jouw vrolijkheid, positiviteit, flexibiliteit, vertrouwen, geduld, grapjes en jouw enorme liefde voor jouw vak en nog veel veel meer. We kijken terug op een hele bijzondere en fijne kraamweek!

Liefs, Onno en Renske en Rosie

 

 

 


 


Geboren SILAS 23-03-2020

 

Janetkleijkraamzorg Silas 23-03-2020 (2)

Janet is enthousiast, kundig en betrokken. Ze is altijd vrolijk, heeft ons heel goed begeleid bij de borstvoeding en niet onbelangrijk: ons dochtertje van drie is dol op haar! We zijn heel dankbaar dat Janet ons, in deze rare tijd met het Coronavirus, op weg heeft kunnen helpen met de zorg voor onze Silas.

Dank je wel. Janet

Laurens, Caroline, Lena en Silas

Janetkleijkraamzorg Silas 23-03-2020 (1)