Referenties 2022

Geboren THIAS 05-01-2022

Lieve Janet,

Wij willen je heel erg bedanken voor een fantastische kraamtijd. Je zorgde voor een hele hoop kennis en rust. Heerlijk hoe je feilloos aanvoelt wanneer moeder even een hapje moet eten of wanneer ze even haar ogen dicht moet doen. Maar papa niet vergeten.. hij moet ook een hoop leren! Dat heb je geweldig gedaan!
Jou hulp heeft ervoor gezorgd dat wij veel zelfvertrouwen hebben gekregen en vol goede moed en energie de eerste weken alleen in gaan.
Dankjewel Janet, voor je zorgen, je feestelijke fruithapjes, je kennis, je humor, je aandacht en liefde voor ons gezin.

Liefs, 

Jasper, Floor en Thias. Geboren BORIS 16-01-2022

Hi Janet,

Zie hieronder mijn referentie 

Veel liefs, Manon 

Lieve Janet, 

En dan is opeens de kraamweek alweer voorbij en zit ik na te denken over hoe we deze week  hebben ervaren. Na onze eerste kennismaking keken we al uit naar de kraamweek omdat jij met zoveel passie en ervaring vertelde wat jij allemaal doet tijdens deze week. 

En je hebt het allemaal waargemaakt. Wat een heerlijke week hebben we gehad. Je had alle aandacht voor ons gezin, hield het huishouden draaiende en was een super hulp met borstvoeding. De voeding liep niet helemaal vlekkeloos in het begin maar na jouw ingrijpen verliep het al snel weer soepel. Onze dochter vond het tekenen en kleien geweldig. En ook het helpen met het badje en een flesje geven is ook voor haar een hele speciale ervaring geweest. 

Lieve Janet, super bedankt dat wij, na een niet zo positieve eerste bevalling en kraamweek, bij onze tweede nu wel zo’n mooie ervaring hebben mogen hebben. 

Heel veel liefs, Robert, Tess, Boris en ManonGeboren LUCAS 03-02-2022

Fantastische kraamweek gehad, goede zorg verleend voor moeder, baby en overige gezinsleden. Broertje heel goed betrokken bij alle werkzaamheden waardoor alles heel natuurlijk verliep en hij snel gewend was aan de nieuwe situatie. Daarnaast ook het huishouden goed op orde. Dankjewel Janet. 

Matthijs, Elizabeth, Mateo en LucasGeboren IRIE 14-02-2022

Janet was erbij vanaf de laatste fase van een prachtige thuisbevalling.

Ze had oog voor wat ik nodig had en gaf mijn partner en moeder de ruimte om mij te kunnen steunen. Janet weet goed af te stemmen op de behoefte van het gezin en is zeker met jonge kinderen in huis een geweldige toevoeging. Ze bakte pannenkoeken met gezichtjes erop, speelde en knutselde en wist onze zoon liefdevol te betrekken bij de komst van zijn zusje.

Daarnaast had ze veel aandacht voor mij en de complicaties die de bevalling met zich hadden mee gebracht en kwam hiervoor met waardevolle tips voor een vlugger herstel.

Ook met betrekking tot borstvoeding heeft Janet veel kennis in huis. Echt een voorbeeld van een vrouw die liefde heeft voor het vak en gaat echt dat stukje verder om goed voor je te zorgen.

Dat hadden we niet kunnen en willen missen.

Heel erg bedankt Janet!

Familie Nelissen.

Review/referentie; moeder van Mevr. G. Nelissen

Op 14 februari is mijn dochter bevallen van een prachtig dochtertje. De bevalling verliep op een manier die mijn dochter zich gewenst had. Ze wilde namelijk in huiselijk sfeer bevallen in bad met haar man  en moeder en als professionals de aanwezige verloskundige en kraamverzorgster.

Tijdens de bevalling was Janet de kraamverzorgster op een zeer prettige manier behulpzaam en aanwezig bij het proces. De verloskundige was daarentegen met haar aandacht niet bij mijn dochter en keek zelfs niet op van haar ipad als mijn dochter in een wee zat.

Mijn dochter is van een mooie bevalling uiteindelijk met een totaal ruptuur van het ergste stadium uit de strijd gekomen.

Als moeder voelde ik mij door dit geheel erg aangeslagen en ik waardeer het zeer dat ik de dag na de bevalling een luisterend oor  van Janet vond en een integere blik van haar op het geheel.

Gedurende de zeer zware opstart van mijn dochter met haar kindje heeft Janet er alles aan gedaan om er een fijne, gezellige en verantwoordelijke kraamperiode van te maken. Het oudere zoontje Fox raakte in korte tijd erg gehecht aan de gezellige en fijne aanwezigheid van Janet.

Er werd gespeeld, gewerkt en gelachen. Het meeste waardeer ik echter haar kundigheid en betrokkenheid vanuit haar oprechte wezen en grote hart.

Ik kijk tegen het geheel als volgt aan: mijn dochter had pech met de inzet van de verloskundige, maar geluk met Janet. Ze is haar gewicht minimaal in goud waard.

Ineke Bremmers  

Moeder van G. die nu langere tijd zal moeten herstellen

Zelf docent zorg.

P.s. Als zorgdocent probeer ik mijn studenten ervan te doordringen dat aandacht het grootste geschenk is dat zij een zorgvrager kunnen bieden. Ik geloof dat aandacht liefde is en daarvan heeft Janet gedurende de kraamperiode meer dan genoeg gegeven. (vanuit haar hart)Geboren ABEL 09-03-2022

Voor ons tweede kindje hebben we wederom Janet gekozen. Omdat ze zeer ervaren is. Ze heeft verstand van zorg en borstvoeding.

Ze ging goed samen met onze dochter en hond. Ook is ze in voor grapjes en grollen.

Janet bedankt voor de fijne zorgeloze kraamweek.

We zijn blij met je!

Martin, Linda, Laurie en Abel


 


 

Geboren OTTELIEN 24-03-2022

 

Janet was onze kraamverzorgster afgelopen Maart 2022. Janet heeft ons goed op weg geholpen en goed verzorgd! Janet heeft veel liefde en passie voor haar vak en dat is ook goed te merken. Wij hebben een hele fijne kraamperiode gehad en willen Janet hiervoor  hartelijk bedanken.


 

 


Geboren LUDO 04-05-2022

Beste Janet,

Onlangs ben ik bevallen van onze 2e zoon. Ons eerste kindje kwam prematuur, dus toen hadden na een lange ziekenhuisperiode geen kraamzorg en zodoende was dit een heel andere kraamperiode voor ons.

Janet heeft ons tijdens de kraamweek enorm geholpen en was een fijne toevoeging in ons huishouden. We zijn van start gegaan met borstvoeding, wat goed op gang is gekomen en waar ik veel handige tips voor heb gekregen. Janet weet van aanpakken, ze ontzorgt je echt met plezier. Ze is altijd vrolijk, kletst er wat af, in voor een grapje en ook enorm geïnteresseerd in ons 1e kindje.  Ze helpt mee in het huishouden, zorgt dat je voldoende rust neemt na een wat onrustige nacht en signaleert goed hoe het met het hele gezin gaat en waar behoefte aan is. Ze is direct en duidelijk, wat ons goed is bevallen. Jammer dat een kraamweek maar 1 week duurt 🙂 We hebben er wel enorm van genoten met ons hele gezin, we kijken terug op een bijzondere en prachtige week. 

Hartelijke groet,

Evelien 


 


Geboren TEDDIE 21-04-2022Geboren NESTOR 10-06-2022Geboren SAAR 12-06-2022

Lieve Janet,

Toen we er achter kwamen dat Jack een broertje of zusje zou krijgen wisten we meteen dat we jou weer als kraamverzorgende zouden willen.

En dat is gelukt! Het was weer ontzettend fijn om je bij ons in huis te hebben met al je kennis en gezelligheid! Door jouw deskundigheid op o.a. het gebied van borstvoeding en je goede zorgen hebben wij een hele fijne week gehad en een goede start. Niet alleen voor onze kleine Saar, maar ook voor Jack was er alle aandacht. En wat heeft hij daarvan genoten!

Ondanks dat je gelijk met ons nog bij een ander gezin was zijn we helemaal niks tekort gekomen!

Heel erg bedankt daarvoor!

Veel liefs van Chantal, Rik, Jack en SaarGeboren ANNEMAY 01-08-2022

Lieve Janet,

Bedankt dat je ons zo fijn hebt geholpen tijdens de kraamweek. Wij zijn aan het begin van de middag thuisgekomen vanuit het ziekenhuis en je was er direct voor ons.

De afgelopen week heb je al je kennis en ervaring gebruikt om ons op weg te helpen met ons eerste kindje. Je hebt ons het vertrouwen gegeven om het snel zelf te kunnen. Je bent een lieve vrouw en een echte aanpakker. We hoefden je geen vragen te stellen, want je hielp precies waar het nodig was. De borstvoeding kwam wat lastig op gang, maar met jouw deskundigheid en geduld is het toch goed gekomen. Daar zijn we je erg dankbaar voor.

Je hebt iedere dag een vrolijke energie meegenomen in ons huis. Daarnaast was je een luisterend oor en fijne gesprekspartner op de momenten dat we dit nodig hadden. Ook onze hond gaat je aanwezigheid missen nu de kraamweek erop zit.

Veel dank voor alles!

Groeten,

Barry, Monique en AnnemayGeboren ZOEY 20-09-2022

 

Hoi,

Hierbij onze review:

Wij hadden een hele fijne ervaring met Janet als onze kraamverzorgende. Na een zware bevalling stond Janet de avond dat we uit het ziekenhuis kwamen meteen voor ons klaar om ons op te vangen en te helpen met onze pasgeboren dochter Zoey.

Uiteindelijk had ik meer dagen zorg nodig dan we van te voren hadden gedacht en het was gelukkig geen probleem om een paar dagen langer te blijven.

We hebben ontzettend veel geleerd deze kraamweek. Janet legt alles uit met veel geduld, humor en enthousiasme. Ik vond het ook heel fijn dat Janet zoveel kennis heeft over borstvoeding. Ze heeft heel goed met me meegedacht toen de borstvoeding niet zo goed op gang kwam en we hebben van alles geprobeerd voordat ik de keus maakte om over te stappen op flesvoeding.

Janet heeft ons compleet ontzorgd waardoor wij ons konden focussen op Zoey.

Wij zullen haar hulp ontzettend missen.

Jeffrey, Britt en Zoey.Geboren SOLO 21-10-2022

Voor Janet,

We hebben mede dankzij Janet een fijne kraamweek gehad.

Het was een spannende tijd voor ons, aangezien dit ons eerste kindje is.

Ze gaf ons erg veel informatie die de weken na de kraamweek ook erg nuttig waren.

Hierbij zorgde ze ook voor betrokkenheid bij de vader, wat wij als erg fijn ervaren hebben. Daarnaast heeft ze goed zorg gegeven aan ons, wat wij zochten in een kraamverzorgende.

Nogmaals bedankt, Janet

Groetjes,

Lex, Kim en SoloGeboren LOU-JANE 09-11-2022

Janet is de kraamverzorgende die je wil hebben tijdens je kraamweek. Wij zijn voor het eerst papa en mama geworden van een prachtige dochter. Dat is best spannend en dan is iemand zoals Janet heel fijn om om je heen te hebben. Ons huis was een week vol gevuld met liefde, warmte en gezelligheid. Je kan bij Janet terecht met al je vragen. Domme vragen bestaan niet. Ook qua de borstvoeding heeft ze ons zo goed geholpen. Bergen kennis heeft deze vrouw!! Wanneer er rust moest komen in huis werd het rustig, wanneer het kon was er plaats voor een dolletje of een goed gesprek.  Wij hadden ons geen mooiere kraamweek kunnen bedenken.

Dit grotendeels dankzij Janet.

Iedereen verdient een Janet tijdens de kraamweek.

Pascal, Chloë en Lou-JaneGeboren FIENE 01-12-2022

Na een mindere ervaring met de kraamverzorgende (via kraambureau) bij de geboorte van onze dochter gingen wij zelf op zoek.

Janet stuurde een positieve reactie en kwam langs. We hadden meteen door dat we met haar een doortastende en ervaren dame in huis zouden halen!

Zeker met een 2-jarige in huis die ook de nodige aandacht zou vragen leek ons dat heel fijn. En zo hebben we dat ook ervaren; Janet zorgde in eerste instantie uitstekend voor mij en onze tweede dochter, maar vergat daarbij ook zeker papa en oudste dochter niet!

Daarnaast zat ze nooit stil als er even geen zorg nodig was, de wasmachine heeft overuren gemaakt.

Haar hulp bij de borstvoeding was fantastisch, haar goede adviezen en duidelijke aanwijzingen zorgden ervoor dat deze uitstekend op gang kwam.

Al met al hebben wij een hele fijne kraamweek gehad en gunnen we alle (nieuwe ouders) zo’n lieve, ervaren en hardwerkende kraamverzorgende vol passie voor haar mooie beroep!

Anne, CharlotteGeboren RUBY 18-12-2022

 

Ik had niet kunnen bedenken hoe belangrijk een echt goede kraamverzorgende is totdat ik Janet een week over de vloer had.

Ze is vakkundig, gezellig een beetje streng (met rusten) maar vooral heel erg goed in haar werk!

Chris, Cezan, James en Ruby