Referenties 2016

 

 

Geboren ELLA 28-01-2016

RIMG6054

Hey Janet,

Wij zijn heel blij dat je bij ons de kraamzorg hebt gedaan.Je nam niet alleen de zorg van onze tweede dochter op je, maar speelde ook graag met onze oudste dochter en betrok haar bij de zorg van haar zusje.Alles in huis was op orde. Je had mij goed begeleid met de borstvoeding. Wij hebben veel tips gekregen. Je bent ook goed gezelschap.

Als wij ooit een derde kind krijgen zouden wij jou graag weer willen als kraamhulp.Kortom dank je wel voor al je hulp. Je bent geweldig.

Wij zullen je missen.

Liefs Wai, Cindy, Kayleigh & Ella


 


Geboren DAAN 14-02-2016

janetkleijkraamzorg-576


 


Geboren FRANKA 02-03-2016

Hi Janet,

“We wilden graag dat Janet ook bij ons tweede kindje zou komen kramen; en dát zegt wat…!

Janet is een dijk van een vrouw die ontzettend hard werkt om zowel moeder en kind, maar ook het gezin en de familie er omheen, de nodige vaardigheden en het vertrouwen te geven die hard nodig is in de eerste onzekere, ‘nieuwe’ dagen na de bevalling. Janet heeft ons op de rails gezet qua borstvoeding en dagelijkse verzorging van onze beide kinderen. Ze staat altijd voor je klaar, is professioneel maar ook persoonlijk betrokken en is daarbij een zeer prettig persoon om erbij te hebben. Naast de moeilijke uren en dagen hebben we ook veel gelachen. Janet is voor ons van onschatbare waarde geweest. Lizette”

Het gaat goed met Franka en Noor is dolblij dat we er weer zijn.

veel liefs,

Lizette (en Hanneke natuurlijk)


 


 

Geboren ELISE 17-03-2016 


 


Geboren ROSALIE 14-04-2016

2016-04-21 13.05.37

Lieve Janet (want dat ben je)

Toen je de eerste dag bij ons binnen kwam, zag  ik direct een hele sociale vrolijke vrouw waar wij gelijk een klik mee voelden. En al heel snel bleek ook, dat je van aanpakken weet. Er ontgaat je niets en je professionaliteit en ervaring spatten er vanaf.

Wij hebben ons 1e kindje gekregen en dat is natuurlijk helemaal nieuw voor ons, maar wij hebben zoveel steun advies en begeleiding gehad, dat wij er nu met volle moed en vertrouwen tegenaan kunnen.

Je was echt superlief met onze Rosalie en zij voelde zich ook echt op haar gemak bij jou, dat kon je goed zien. Zelfs papa Klaas werd met jou spraakzamer terwijl hij niet zo’n prater is.

Mijn borstvoeding kwam slecht op gang waardoor ik moest kolven en je hebt mij daarin heel goed begeleidt en geadviseerd. je had er ook allerlei tips en tricks voor. Geweldig!

We hebben ook heel veel gelachen met elkaar en met mijn moeder had je ook een geweldige klik. Jullie vulden elkaar goed aan. Mijn moeder deed van alles wat niet bij jouw taken hoorde, ik had bijna twee kraamverzorgsters. We keken sávonds al uit naar het moment, dat je de volgende dag binnenstapte. Op de laatste dag had je een leuke verrassing. Smoothies met een versierd rietje en negerzoentjes met roze/witte muisjes bovenop. Super leuk! en Super lief! Kortom je bent een geweldig mens en een top kraamverzorgster.

Heel veel liefs van mama Caroline, papa Klaas, oma Dicky en de kleine Rosalie.

 


 


Geboren THIJMEN 27-04-2016


 


Geboren ZION 17-05-2016

Wat was het heerlijk om Janet een week als kraamverzorgende te mogen hebben!Ze is lekker sociaal en wil het graag iedereen naar de zin maken.Onze dochter van 2 jaar is gek op haar, en Janet heeft er alles aan gedaan om haar bij de zorg van haar broertje te betrekken.Met succes!

Op het gebied van borstvoeding geven heeft Janet hele goede adviezen, ze heeft er voor gezorgd dat ik als ze weg is, vol zelfvertrouwen verder kan met borstvoeding geven.

Wij kunnen Janet  aan iedereen aanbevelen!

Kim,  Randy, Chloé en Zion

 


 


Geboren LILY 27-05-2016

RIMG7500

8 Dagen hebben wij mogen genieten van de kennis en warmte van Janet. Zij heeft ons als kersverse ouders heel erg goed op weg geholpen. Veel kennis heeft zij aan ons overgebracht. Ook heeft zij heel goed geholpen met de borstvoeding, hierdoor verloopt dit erg soepel en heb ik nauwelijks last gehad van de stuwing. Janet was de hele dag in de weer, wasjes draaien, stofzuigen, schoonmaken, smoothies maken, ontbijtjes op bed brengen, bedden verschonen. We werden de hele week verwend en verzorgd, ons eigen huis leek net een hotel. Maar ook was er genoeg tijd en ruimte om te kletsen. Janet heeft ons heel veel informatie, tips en trucs geleerd. Maar ook hebben we erg gezellig gekletst en gelachen, want dat kan zeker met Janet.

Janet heeft er voor gezorgd dat wij hebben ervaren dat een roze wolk echt bestaat, dank je wel Janet!

Liefs Erik, Merel en Lily.

DSC00238 (1)

 


 


Geboren KYRA 12-06-2016                           2016-06-23-13-33-22_resized

Lieve Janet,

Wat hebben wij een ontzettende fijne kraamweek gehad!

Je kwam zo gezellig en enthousiast binnen dat onze oudste dochter gelijk ‘fan’ van je werd. Je hebt haar overal bij betrokken en zo werd zij nog trotser, ze glom helemaal als ze met haar kleine zusje bezig was. Heerlijk om te zien!

Onze eerste bevalling was geen leuke en dat heeft zijn sporen nagelaten in de daarop volgende kraamweek, daarentegen was deze bevalling kort maar krachtig en vervolgens hadden wij een heel relaxte kraamweek. Wat heb je ons goed verzorgd, je voelde ook feilloos aan wanneer mama even rust nodig had. Of een ‘momentje’ op het grote bed met beide dochters. Het huishouden draaide ook gewoon door, wat kun jij hard werken! En je weet ook overal een oplossing voor.. 😉 Ook vergeet je papa niet en zelfs onze poes kreeg de aandacht die ze zo nodig had, jou ontgaat niks!

En niet te vergeten; wat hebben we gelachen! Je bent een heerlijk mens en ik zou je aan iedereen aan willen raden, echt een topper!!

Heel veel liefs van Joost, Marieke, Nahla en Kyra


 


 

Geboren KAIA 27-06-2016

Door Jessica van Horssen

Ik heb het contact met Janet als heel waardevol ervaren. Haar positieve humeur en praktische instelling zorgt ervoor dat de kraamweek super is verlopen!  Ze heeft ons de kneepjes van het ouderen ook met borstvoeding ging het mede dankzij haar supergoed. Ik zou haar aan iedereen aanraden!schap geleerd


 


Geboren GUUSJE 20-06-2016

 

Fantastische kraamweek gehad we hadden het niet beter kunnen treffen!Janet kwam binnen en we wisten meteen dat het goed zat.Ze heeft heel veel kennis van het vak en kan de kleine “Lezen”.Ze weet dus precies wat er nodig is.Daardoor heeft ze onze Guusje aan de borst gekregen.Ook vonden wij het heel fijn dat ze echt geïnteresseerd is in ons en altijd een luisterend oor biedt.Daarnaast weet ze van aanpakken en maakt ze er een supergezellige tijd van met veel humor en liefde!

Dank je wel, je bent een engel!

Liefs Marco Nanda & Guusje
 


 Geboren ZOEY 12-07-2016

janetkleijkraamzorg-254

Mijn man en ik zijn erg tevreden over de ondersteuning die Janet ons gegeven heeft na een wat lastige bevalling. Ze wist precies wat we op dat moment nodig hadden.

Vond haar assistentie en kennis bij borstvoeding geven ook erg prettig en het feit dat ze heel erg lief was voor onze katten.

Al met al een hele lieve vrouw en een ontzettend gezellig mens om erbij te hebben!

Frank, Elaine en Zoey