referenties 2017

 

website in onderhoud, zie recencies

 

Geboren NOERI 06-01-2017

 

RIMG8799 RIMG8797

“Iedere ochtend als we de sleutel weer in de deur hoorden, was er opluchting. Hulp was in aantocht! Janet heeft ons als nieuwbakken ouders ontzettend geholpen bij het zoeken naar alles wat er bij de eerste dagen komt kijken bij een kleintje. Uitgebreid de nacht doorspreken, vragen die wij hadden kundig beantwoorden en nieuwe adviezen geven. Wat heb je dat hard nodig die eerste week. Fijn hoeveel Janet ons wist te vertellen en adviseren! Ook de intensieve begeleiding bij de borstvoeding heeft erg geholpen. Hierdoor heb ik geen last van stuwing gehad. En zelfs twee weken na de kraamperiode is Janet bereid om adviezen te geven en vragen te beantwoorden. Heel erg fijn!  Wij zijn heel blij met alle hulp die ze ons geboden heeft!
Liefs Thijs, Froukje en Noeri”Geboren MAXIME 27-1-2017

janetkleijkraamzorg (3)

Beste Janet,

Hartelijk bedankt voor je steun voor ons eerste kindje! Fijne vakantie!

Oh ja, morgen ontvang je het geboorte kaartje. Hieronder de tekst die ik als review zou plaatsen

Wij kregen onze eerste kindje, en we hadden beiden eigenlijk geen goed idee hoe we nou het beste onze eerste kraamweek in konden gaan. Via de website Kraamzorg1op1.nl had ik Janet Kleij gevonden. Na telefonisch contact is Janet bij ons thuis geweest voor de intake. Na een lastige bevalling was het zover, onze zoon was geboren! In het ziekenhuis hebben ze mijn vrouw niet goed ondersteund met borstvoeding geven, met als gevolg pijnlijke borsten en vertraagde melkproductie. We mochten om Zondag middag 16:00u naar huis, Janet stond om 16:30 bij ons op de stoep om gelijk alle moeilijkheden uit de hand te nemen en onze problemen te analyseren. Volgende ochtend was Janet weer aanwezig om 8:00u om ons het ontbijt te brengen en de was te doen. Ik heb een kolfapparaat gehuurd bij Mediqpoint en Janet heeft mijn vrouw helemaal begeleid tot het succesvol aanleggen van de baby. Janet is goed op de hoogte van de laatste technieken en nieuwtjes in Kraamzorg. Ze weet van aanpakken, en is goed met huisdieren. Hygiene is heel belangrijk tijdens de eerste maand, en ze ondersteund/begeleid hier prima in. Ook loopt ze in schone kleding en heeft ze eigen schoeisel voor binnen. Dit vonden we prettig. Na een week kraamzorg kunnen wij alleen maar vol lof spreken over Janet. Het is tenslotte je eerste kindje die je aan “iemand” toevertrouwd.

Hartelijk dank Janet voor je lieve en goede zorg! Groetjes, Mark & Tian.


 


Geboren DAVY 23-02-2017

IMG_0113

Hoi Janet,

hier is de vrouw van de actie weer:

Janet is de derde kraamhulp die ik gezien heb.
wat een wereld van verschil kan er zijn tussen verschillende kraamhulpen.
naast dat ze een professionele lactatiedeskundige is, is ze super flexibel en zorgzaam.

ze heeft me geholpen mijn eerste slechte ervaringen van borstvoeding weg te nemen. En het is echt waar. Borstvoeding geven hoeft dus echt geen pijn te doen!

Flexibiliteit toont ze maximaal zonder dat ik soms gevraagd heb heeft ze het al voor me bedacht. We staan daarom ook vaak op 1 lijn!

Tot slot zorgt ze super goed voor het hele gezin. Fruitsalades, spelen met oudere kinderen en manlief kan nog wat uren slapen als ze er.

1 woord voor Janet: Fantastisch!
ik zal haar aan iedereen aanraden.


 


 

Geboren MYLENE 15-03-2017

De foto’s ontbreken nog.


 


Geboren MILOU 15-04-2017

IMG-20170416-WA0013

 

Bij de intake wisten we al dat het goed zat: Janet is -net als wij- lekker nuchter en recht voor zijn raap en bleek zoals verwacht een prettige en gezellige aanwezigheid in een voor ons o zo hectische kraamweek.

Ze geeft duidelijke uitleg en komt met alternatieven als iets niet lijkt te werken. Een harde werker (aan het eind van de dag bedenkt ze zich ineens dat ook zij wellicht even naar de wc moet gaan;-) met veel ervaring om uit te putten en goede adviezen m.b.t. borstvoeding. Wij wonen vrij klein in Amsterdam en Janet ging daar creatief en praktisch mee om: zo was het b.v. even zoeken naar een handige manier om het badje te vullen/ plaatsen en deze bleek precies met standaard over het toilet te passen (naast de douche) waardoor deze makkelijk te vullen is.

Janet voelt dingen goed aan en met een mooie dosis humor heeft ze on\s door de eerste 10 dagen geloodst.

Janet bedankt voor jouw inzet en harde werken, we hebben jouw aanwezigheid erg gewaardeerd!!! Hopelijk mogen/kunnen we in de toekomst nogmaals van jou expertise gebruik maken.

Liefs Jeanette, Jaap en Milou


 


Geboren OPHELIA 01-05-2017

IMG_20170506_150218

Hallo Janet,

 Na een lange bevalling en enkele dagen in het ziekenhuis was het superfijn om je direct bij ons thuis te hebben. Je hebt duidelijk veel ervaring en kennis. Je hebt ons ook heel goed geholpen met de borstvoeding. Na een mum van tijd kon mama dit goed zelf. Het is altijd erg gezellig met jou. Een slecht humeur is jou onbekend en je hebt  aandacht voor iedereen in het gezin. We zijn heel blij dat je de kraamzorg bij ons deed.

 

Nous avons été heureux d’avoir rapidement pu bénéficier de ta présence chez nous après l’accouchement et quelques jours à l’hôpital. Grâce à ton expérience et ton savoir-faire, tu nous as bien soutenus et accompagnés durant ces premiers jours à la maison en famille. Maman a pu bénéficier de tes précieux conseils au sujet de l’allaitement. Nous avons passé de très agréables moments avec toi car tu es toujours de très bonne humeur et tu as su prendre soin de toute la famille. Nous t’en remercions beaucoup.

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen voor onze familie!

Liefs,

Familie de Moor


 


Geboren NOAH 05-06-2017

 

IMG_20170607_101709

Wat zijn wij enorm blij met Janet tijdens onze kraamweek. Ze is daadkrachtig, duidelijk, erg vriendelijk en speelt goed in op de situatie. Naast dat ze je de kneepjes van het vak leert, doet ze ook nog van alles in huis en zorgt gord voor eventueel bezoek. En het belangrijkste kind en moeder staan op één!

Tamar, Jonathan en Noah.


 


 

Geboren DELPHINE 04-07-2017

Janetkleijkraamzorg,Sophie,Delphine (35)

Lieve Janet, 

Graag willen wij jou bedanken voor de fantastische zorg tijdens mijn kraamweek. 

Ik kwam uit het ziekenhuis (na een keizersnede) en je stond al meteen voor de deur om alles te regelen. Niets is jou teveel. Of het nou gaat om kennis over de baby, lichaamstaal, voeding maar ook leuke dingen doen met de andere kinderen. Je hebt ons inzicht en kennis gegeven, die wij niet eerder hadden, ook al was dit ons derde kindje. Hadden we je maar al eerder gekend! Iedereen heeft van je genoten en we zullen je missen. Je bent echt een topper!! 

Groetjes van Floris, Sophie en de kids

 


 


 

Geboren AVALY 10-07-2017


 


 

Geboren ELIN 18-07-2017

Janetkleijkraamzorg,Natasja,Elin (27)

 

 

Hoi Janet,
Morgen is de laatste dag van mijn kraamzorg. Daarna moet ik het zelf gaan doen. Zonder je goede adviezen, lieve zorg voor mij, Elin en mijn gezin. Spannend! Maar je hebt mij goed begeleidt de afgelopen dagen en mij het zelfvertrouwen gegeven om het zelf te doen. Vooral je begeleiding bij het geven van borstvoeding was heel erg fijn! Moest je er langer zijn, dan bleef je langer. Ook heel erg fijn. En je verzorgt Elin alsof het je eigen is; liefdevol! En het ontbijtje met cadeautjes voor mij op verjaardag en Elin was een onwijs leuke verassing.

Dank je wel Janet voor deze positieve ervaring en onvergetelijke kraamweek. Bedankt!

Liefs Natasja, Dennis, Milan en Elin.


 


 

Geboren JARI 03-08-2017

Janetkleijkraamzorg,Pauline, Jari (69)

 Lieve Janet,
Bedankt voor alles wat je de afgelopen week voor ons gedaan hebt.
Je was deze week veel meer dan alleen een kraamverzorgende.
Je was onderdeel van ons systeem! Je bent erg betrokken en oprecht, waardoor wij ons erg op ons gemak bij je voelde en we ons bloot durfden te geven en alle vragen konden stellen.
Niets was vreemd of gek.
Je hebt ons erg geholpen en we hebben nu zeker het vertrouwen om met zijn drieëtjes
verder te gaan, al gaan we je wel missen!
Nogmaals heel erg bedankt.
Je bent een topper in wat je doet!
Liefs Jari, Machiel en Pauline

 

 


 


Geboren TEUN 16-08-2017

 

 

IMG_20170823_102719

Beste Jannette,

Bedankt voor jou goede zorgen.

Tijdens de eerste dagen van mijn kraamweek heb je aangevoeld wat wij als gezin nodig hadden. Je paste je aan en dat werkte heel fijn.

Een ware multitasker, je verzorgde mij, dolde met mn man en onze oudste zoon Wout, runde het huishouden en niet te vergeten je werkt met heel je hart.

Je bent een topper!

Lieve groet,

Ilse Wijnja


 


Geboren MIJNTJE 13-09-2017

 

IMG_20170914_144908

 

 

Hallo Lieve Janet,

Dank je nogmaals voor je fijne ondersteuning tijdens onze bevalling! Je hebt me erg geholpen met het voordoen van hoe ik met mijn ademhaling  de weeen kon opvangen. Daarnaast was je rust en het geven van tegendruk in mijn rug erg prettig. Ik vind je ook een erg lieve kraamverzorgster die met zoveel liefde onze baby heeft verzorgd. Je kunt echt merken dat je passie hebt voor je vak. Fraukje heeft ook genoten van je aanwezigheid, ze wilde op een gegeven moment zelfs met je trouwen :). Er komt geen derde kindje maar anders zou ik je zeker graag weer hebben gevraagd om ons te komen helpen.

Liefs Marijke He he daar is tie dan! Foto’s volgen nog…… Gelukkig heb je er al een paar 😉


 


Geboren JAMES 17-10-2017

IMG_20171024_135118

Janet kwam na mijn keizersnede en de geboorte van onze zoon James bij ons kramen. Wat een verademing voor ons als kersverse, jonge ouders. Janet is een lopende Wikipedia als het om babies gaat. Wij hebben ontzettend veel van haar geleerd in de dagen dat zij bij ons was – waarvan sommige informatie zelfs voor mijn moeder (3 kinderen) en mijn verloskundige (3 kinderen) nieuw was. Daarnaast is Janet een heel lief, zorgzaam en gezellig persoon om in huis te hebben. Ze heeft mij uitstekend geholpen met de problemen rondom de borstvoeding en ons beide het vertrouwen gegeven om James zo goed mogelijk te verzorgen. Dankjewel voor al je hulp, informatie, foto’s van James en lekkere

hapjes en drankjes Janet

 

 

 


 


Geboren RUHI 12-10-2017

IMG_20171027_142922

 Nolegible, responsible and loiel to do her work.

She is a good friend and a well wisher to us.

She shared a lot of nolige and experience with us.

We all are very greatfull to, to taking care of Ruhi and Ruchi.

She was also my best friend.

 

With love, grandmother Rupa

Janet was like an angel to us. She explained us everything in detail and provided us with lot of important information. She taught me different ways of breastfeeding.

In the initial days when my baby was not taking breastfeed she helped me to get her on breastfeed and now my daughter is only on breastfeed & that’s because of Janet. She even helped us with washing and cleaning.

She is very passionate about her work.

She is very flexible.

Her compassion towards me and my child & even for my mom was incredible.

I hope we manage to take care of the child after her last day with us.

 

Ruhi, Ruchita, Hemal.


 


Geboren Nore 31-10-2017

Janetkleijkraamzorg Nore 31-10-2017 (3)

 


 


Geboren ISAM 02-11-2017

 

Janet is een flexibele kraamhulp die in alles met je meedenkt.

Ze weet heel veel van borstvoeding en is fantastisch met kinderen!

Bij ons kwam ze voor ons 5e kindje.

Dankzij haar was het een heerlijke week met tijd voor elkaar, tijd om uit te rusten, tijd om te kletsen en tijd om te wennen aan de nieuwe situatie.

Daarnaast was ook nog eens het hele huis spic en span!

We zijn erg dankbaar dat Janet er was en dubbel dankbaar voor die momenten dat ze “gewoon” 2 uur langer bleef omdat dat nodig was.

 

Liefs Desire, Job, Farah, Marouan, Taqi, Jasmine en Isam.


 


Geboren LIZZY 29-11-2017

IMG_20171202_140541

 

IMG_20171201_150413

Lieve Janet,

Bij het kennismaken met u wisten wij meteen dat we u graag als kraamverpleegster wilden.

Goede keus!

Ik wou graag borstvoeding geven maar ik vond het toch heel lastig om Lizzy goed aan te leggen en de enorme stuwing hielp ook niet mee…gelukkig was Janet er met haar ervaring en kennis!

Aan het einde van de kraamweek ging de borstvoeding supergoed en Lizzy groeide als kool.

Van dag tot dag hebben we de kleine meid zien groeien op de 100 foto’s per dag die u van haar en ons samen maakte.

Een super aandenken aan zo’n mooie korte tijd dat Lizzy klein is.

Het was een leuke gezellige en vooral leerzame tijd.

Bedankt voor de mooie tijd!

Onze vogel Piet zal u missen!

 

Veel liefs Jasper, Lisa en Lizzy