Referenties 2020

ooievaar

Geboren JILL 05-01-2020

Jill 05-01-2020 (6)Geboren LAURIE 09-01-2020

Laurie 09-01-2020 (67)

Een topper voor een goede start.
Wij zijn onwijs blij dat Janet onze kraamverzorger was. We zochten een enthousiaste en zorgzame kraamverzorger. Wat we ook heel belangrijk vonden is dat ze niet bang is van onze dieren. In de kraam week is onze hond dikke maatjes geworden met Janet. Ze heeft echt verstand van hoe je borstvoeding het beste kunt geven. Zo kregen wij de tip om de lekkende melk alvast op te vangen zo dat we een buffertje hadden voor als onze dochter er zou zijn. Een fantastische tip want hier door heeft ze meteen goed kunnen drinken. Het was fijn hoe snel ze reageert op een veranderende situatie . Ook kletst ze gezellig wat er in haar op komt. Hierdoor vang je ook veel handige tips op.
Bedankt voor de gezellige en leerzame kraam week.

Martin, Linda en Laurie

Laurie (27)09-01-2020

Laurie 09-01-2020 (104)Geboren SAUL 03-02-2020

Saul 03-02-2020 (4)

Janet heeft ons als kersvers gezin een geweldige start gegeven! Tijdens de kraamweek zorgde ze ontzettend goed en liefdevol voor ons. Wij hebben heel veel van haar geleerd over hoe het nu allemaal ‘werkt’ bij zo’n kleintje.

Wij kunnen nu vol vertrouwen onze zoon lezen en snappen steeds beter wat hij nodig heeft en hoe wij hem kunnen helpen. Janet vertelt je dit allemaal gedurende de dag op logische momenten. En intussen is dan ook je wasmand leeg, is het toilet weer schoon en heb je een heerlijke lunch gehad.

Janet heeft energie voor 10 en haar liefde voor baby’s is heel mooi om te zien. Ze wees ons steeds op nieuwe dingen die onze zoon deed, zodat wij niks misten van zijn ontwikkeling.
Ook greep zij meteen in toen de borstvoeding onvoldoende op gang kwam. Binnen de dag hadden wij het al een stuk beter op de rit, waar Janet minstens zo blij mee was als wij 🙂

Lieve Janet, dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan en vooral voor het vertrouwen dat je ons hebt gegeven. Je was goud waard!

Liefs,
Marlous, Marco en SaulGeboren JAMES 11-02-2020

James 2020 (9)

Lieve Janet

Ik had weinig zin om de hele dag een vreemde in huis te hebben, maar toen jij binnen kwam voelde het al snel vertrouwd!

Je vrolijkheid, gezelligheid, een luisterend oor, alle informatie, de ontbijtjes op bed & de vrolijke lunches missen we nu al! We hebben een super kraamweek samen met je gehad. Je hebt ons onwijs goed geholpen met onze zoon James. We hebben veel van je geleerd en je stond altijd voor ons klaar!

Wat was het fijn dat je er was! We gaan je missen.

Dikke knuffel van Stanley, Iris & JamesGeboren ROSIE 21-02-2020

Rosie 21-02-2020 (39)

Lieve Janet,

Heel erg bedankt dat jij mij hebt helpen groeien in mijn eerste week en mijn papa en mama zo goed hebt geholpen. In het begin was ik nog niet zo goed in het aanhappen met de borstvoeding, maar met al jouw tips en die van de lactatiekundige en alle oefeningen die jij met mama en mij met geduld en vertrouwen hebt uitgevoerd kan ik nu goed uit de borst drinken!

Ik heb gehoord dat de wasmachine overuren heeft gedraaid en elke ochtend hoorde ik jou vrolijk binnenkomen! Dat vond ik heel gezellig, jij vond mij zo lief en ik kon ook lekker kroelen bij jou.

Jullie hebben veel om mij gelachen; met papa en mama sprak ik af dat de eerste spuitluier naar jou zou gaan en dat is me gelukt! Maar later op de avond gaf ik hem ook dubbel en dwars terug aan papa en mama. Hadden wij dat soms stiekem afgesproken? De tummytub vond ik ook superleuk want ik ging heel veel rondjes draaien en een beetje springen. En weet je nog dat ik zo’n melktoet had? Wat een grappige momentjes waren dat!

Rosie 21-02-2020 (1)

Super bedankt dat je mijn papa en mama hebt geleerd te kijken naar mijn lichaamstaal en hun het zelfvertrouwen hebt gegeven voor mij te kunnen zorgen.

Een hele dikke knuffel, Rosie ♡

——–

Lieve Janet, heel erg bedankt voor jouw vrolijkheid, positiviteit, flexibiliteit, vertrouwen, geduld, grapjes en jouw enorme liefde voor jouw vak en nog veel veel meer. We kijken terug op een hele bijzondere en fijne kraamweek!

Liefs, Onno en Renske en RosieGeboren SILAS 23-03-2020

Janetkleijkraamzorg Silas 23-03-2020 (2)

Janet is enthousiast, kundig en betrokken. Ze is altijd vrolijk, heeft ons heel goed begeleid bij de borstvoeding en niet onbelangrijk: ons dochtertje van drie is dol op haar! We zijn heel dankbaar dat Janet ons, in deze rare tijd met het Coronavirus, op weg heeft kunnen helpen met de zorg voor onze Silas.

Dank je wel. Janet

Laurens, Caroline, Lena en Silas

Janetkleijkraamzorg Silas 23-03-2020 (1)Geboren YOURI  01-04-2020

Youri 01-04-2020 (104)

 Lieve Janet,

Wat waren we blij dat je weer bij ons kon komen kramen. Zoveel van je kunnen leren bij onze eerste zoon Nolan. Janet weet van aanpakken is gezellig aanwezig en singaleert op tijd problemen en onderneemt actie.

Door Janet haar ervaring is het borstvoeden goed op gang gekomen. Samen met Jurriaan had je het huishouden en lekkere mwel! aaltjes op orde. Youri groeit als kool en Nolan mist je soms nog wel!

Bedankt.

Liefs Jurriaan en Eline

Youri 01-04-2020 (46)Geboren LIZZY 23-04-2020

Lizzy 23-04-2020 (24)

Na een lastige start in het ziekenhuis stond bij thuiskomst Janet voor de deur te wachten. Direct ruimschoots de dubbele hoeveelheid melk erin en binnen een dag hadden we een heel ander baby.

Na een paar dagen stoeien met borstvoeding kwam ook dat eindelijk op gang en hebben we inmiddels een lekkere voorraad aangelegd.

Dankzij de oplettendheid van Janet bleek onze dochter een verkort tongriempje te hebben  en ik een mega ontsteking aan mijn keizersnedewond. Janet wilde wel even oppassen zodat wij rustig naar het ziekenhuis konden.

Het was een gezellige week, we hebben ontzettend veel geleerd en kijken positief naar de toekomst.

Bedankt voor je hulp en je goede zorgen Janet, het was fijn dat je er was!

Chris, Kim en LizzyGeboren CARLIJN 02-06-2020

Cato 02-06-2020 (42)

Janet kwam bij ons de kraamzorg doen van ons tweede kindje, we kozen bewust voor Janet omdat we middenin een verhuizing zaten en zij op allebei de locaties zou kunnen komen (en we uiteraard een goed gevoel hadden na het contact en de kennismaking).

Tijdens de kraamweek heeft Janet ons heel goed geholpen, ze is een heel harde werker maar had daarnaast vooral veel oog voor ons en onze andere 1-jarige dochter.

Bij ons kwamen er helaas onverwachte medische omstandigheden naar voren tijdens deze week en hierop heeft janet adequaat en direct gereageerd, waardoor  er snel actie ondernomen werd.

We zouden Janet dan ook zeker aanbevelen, voor de kraamweek van zowel een eerste als een volgend kindje!

Stijn, Lieke, Sara en CarlijnGeboren JACK 17-06-2020

Jack 17-06-2020 (7)

Janet, een lieve, vrolijke, zorgzame & warme vrouw die duidelijk veel liefde en passie heeft voor haar vak!

Wat hebben wij ontzettend veel van haar geleerd in onze kraamweek! Als onzekere, kersverse ouders hebben we een goede start gekregen en weten we nu zeker dat we het kunnen!

Borstvoeding geven was in het begin even een uitdaging, maar door haar goede deskundige begeleiding lukt het nu!

Niet alleen was er zorg voor ons als gezin, maar ook voor onze 3 katten. Iets wat wij erg belangrijk vinden. De knuffels die wij ze even niet konden geven kregen ze overdag van Janet.

Een kraamweek om niet te vergeten!

Nogmaals hartelijk dank hiervoor!

Veel liefs.

Chantal, Rick en JackGeboren MAUK 08-07-2020

M 10-07-2020 (1)

Janet heeft bij ons 9 dagen de kraamzorg gedaan.

Bij een eerste bezoek hebben we kennis met elkaar gemaakt en heeft Janet een aantal dingen uitgelegd.

Daarna is zij nog een keer voor de intake op huisbezoek geweest en heeft ze ons geïnformeerd over wat we in huis moeten hebben. Rondom de bevallingsperiode hebben we contact met elkaar gehouden en vroeg Janet een aantal keer hoe het met me ging. Dit was fijn, omdat ik daardoor merkt dat ik in beeld was.

Toen de bevalling begon, werd mijn vriend verdacht van mogelijk corona. Janet was aanwezig bij de bevalling en moest daarom in pak erbij aanwezig zijn. De hele nacht is zij erbij gebleven en heeft zij ondersteund daar waar mogelijk was. Ontzettend fijne steun en hulp waar ik veel aan heb gehad.

Uiteindelijk moest ik naar het ziekenhuis en wegens corona mocht Janet niet mee.

Toen we het ziekenhuis mochten verlaten met een geweldige zoon rijker hebben we Janet gebeld. Zij stond gelijk voor ons klaar en kwam naar ons huis toe. Hier heeft zij aan het einde van de dag tot begin van de avond nog van alles aan ons uitgelegd om de eerste avond en nacht met z’n 3en te starten. De dagen erna heeft Janet veel voor ons gedaan en heel hard gewerkt.

Er waren complicaties met de hechtingen waardoor mijn herstel een stuk langzamer ging dan verwacht. Janet heeft toen veel huishoudelijke taken over genomen, een luisterend oor geboden en mentaal gesteund  waar nodig was.

Ik ben haar heel dankbaar voor deze periode en zal dit nooit vergeten!

Vanwege de complicaties is Janet wat langer gebleven en dit was voor haar geen probleem. Elke dag heeft Janet veel uitleg gegeven over belangrijke zaken rondom de baby. Ze heeft alles rustig voorgedaan en liet ons daarna zelf oefenen. Hierdoor hebben wij dingen snel op kunnen pakken.

Het fijnste vindt ik dat Janet ook veel aandacht besteed aan de borstvoeding. Elke keer was zij erbij en heeft ze mij veel geleerd over het aanhappen en de verschillende houdingen. Ik had een kloofje op mijn tepel en Janet denkt heel fijn mee hoe dit opgelost kan worden. Ze heeft me zelfs geholpen met de elektrische kolf.

Al met al vindt ik Janet een hele fijne kraamverzorgende die ons door een moeilijke tijd heeft heen getrokken en ons heeft ondersteund daar waar kon.

We werden verwend met heerlijke lunches. Janet is een harde werker die weinig stil zit! We hebben met haar gelachen, gekletst, ik kon mij haar uit huilen en ze heeft ons veel vertrouwen gegeven om het voortaan met z’n 3tjes verder te kunnen doen.

Ontzettend bedankt voor alles Janet!

Papa, mama en MaukGeboren DANIËL  21-07-2020

Janetkleijkraamzorg Daniel 21-07-2020 (92)

Een dag nadat Daan was geboren kwam Janet voor het eerst bij ons. Wat waren wij blij. We waren best onzeker en overdonderd na de bevalling, maar door de komst van Janet werden wij een stuk zekerder!

Wat een reddende engel!

Zij nam de regie in handen en maakte ons wegwijs in het leven met een baby.

Lieve Janet, heel erg bedankt voor alle goede  zorgen en wijze lessen. Ook Sam mist je al. We zullen je nooit vergeten en mocht er ooit een tweede komen, we weten je te vinden!

Liefs Marco, Jessie, Daan en SamGeboren MAX 06-09-2020

Janet,

Ondanks een zware bevalling met complicaties blik ik terug op de kraamweek als een fijne tijd, omdat jij er was. Ook ik was wat huiverig om een week een vreemde in huis te hebben, maar dat gevoel nam je al gauw weg. Je bent zeer ervaren en weet goed de nodige taken op te pakken.

Ook voel je goed aan hoe het gezin is en draai je vanaf dag 1 mee alsof we elkaar al langer kennen. Enorm waardevol is dat je zo goed hebt geholpen met de borstvoeding. Geduldig paste je truc na truc toe om het op gang te helpen. Naast de fysieke en huishoudelijke zorg had je ook oog voor mijn mentale welzijn. En dat allemaal dag na dag telkens met een top humeur.

Dank je wel voor de adequate zorg, de vele tips en handigheidjes, de prachtige fruithapjes en zoveel meer.

Max, Ellen en MarcGeboren MYRON 18-09-2020

Kraamzorg Janet Kleij is alles wat je van kraamzorg mag verwachten en méér!

Janet heeft 22 jaar ervaring en dat is te merken. Ze weet van aanpakken en heeft al snel een groot gedeelte van de stress, die om de hoek komt kijken bij een eerste kindje, kunnen wegnemen door haar tomeloze kennis en inzet. Zo hebben we mede door Janet de dagelijkse borstvoeding van Myron snel gerealiseerd.

Ook wist ze ons te wijzen op zaken waar we nog niet aan hadden gedacht en die het verzorgen van die kleine een stuk makkelijker maken. Verder is het een schat van een vrouw waar je ook mee kan lachen.

Zelfs ons hondje Berlin wist ze in te palmen en dat zegt wat!

Kortom: Aanrader!

Myron, Christine en ThijsGeboren JAXX 28-09-2020

Lieve vrolijke Janet

Ik ken je al een paar jaar. Buurtjes van mijn vriendin (Kim) haar schoonouders. Zei altijd; als ik ooit een kleine krijg dan wil ik jou als kraamzorg. Eindelijk was het zover en belde ik je op. Je zei gelijk; ohhh God is het zover……..jaaaaa schreeuwde ik.

Gelukkig had je een plekje vrij om bij mij te kramen😉 Mijn verloskundige was bij de bevalling en vroeg of jij ook aan bevallings assistentie deed? Dat deed je. En ook jij was bij de bevalling aanwezig. Zondag 4-10-2020 kwam onze liefde Jaxx-Rein op de wereld. Wat vond ik het bijzonder dat je bij deze gebeurtenis aanwezig was.

Toen begon de kraamweek. Als Janet binnen kwam was iedereen ook gelijk wakker😊, kwebbelend tegen Happy mijn hondje. Hoop positieve energie kwam er binnen. Happy (mijn hondenkind) vond je al heel snel aardig (wat ze normaal gesproken niet zo snel heeft) en was met dag 2 al je grootste vriendin. En bleef maar achter je aanlopen. Ook Happy kwam aan aandacht niks tekort. Heb heel veel van je geleerd en wat zorgde je goed voor Jaxx en mij. Dan komt er een dag waarop je ons gaat verlaten. Ohhh wat vond ik dat moeilijk. (Nu ik dit type komt er weer een kraamtraan.)

Zal nog vaak aan je denken als ik ‘ons’ liedje hoor, Jerusalema Master KG. Maar wat gaat het goed allemaal en Jaxx doet het zo goed. Allemaal dankzij jou!!

Lieve Janet, bedankt voor alles, je bent een topper! Had geen betere kraamzorg Jaxx en Happy kunnen wensen.

Dikke knuffel Ed, Miran.Geboren FABER  02-10-2020

Goedemorgen Janet. De tijd  vliegt en het gaat gelukkig allemaal erg goed! We moeten deze week  naar het consultatiebureau, benieuwd naar zijn gewicht.

We willen je bedanken voor je leuke kaart en attentie. Super lief en leuk. We hebben de eerste week even rustig aan gedaan met z’n 3 en, en inmiddels onze draai wel gevonden.

We keken uit naar een normale tijd met kraamzorg, maar helaas liep het allemaal anders. We zijn wel blij dat we ons thuis vertrouwd met hem voelen en willen je bedanken voor al je steun         en ondersteuning!

Groeten Sweder, Evelien & FaberGeboren RICO 14-10-2020Geboren LOT 07-11-2020

Lieve Janet,

Wat hebben we genoten van onze kraamtijd waarbij jij onze kraamverzorgende was. Via onze vorige kraamverzorgende kregen we de tip om jou te benaderen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Toen we goed en wel uit het ziekenhuis thuis waren, stond jij al op de stoep en was je één en al vrolijkheid en heel zorgzaam. Je was zelfs zo attent om voor de baby en grote broer cadeautjes mee te nemen……. Joep en de pop van Lot zijn onafscheidelijk!

Je hulp in huis was echt fantastisch en wat we vooral erg prettig vonden was jouw duidelijkheid. Je bent direct, maar ontzettend lief. We wisten meteen wat we aan je hadden en dat schepte veel duidelijkheid. Bijzonder om te zien hoe onze zoon Joep van 2 jaar zich meteen vertrouwd voelde bij jou. En dat doet hij  echt niet bij iedereen… Je bent een heerlijk mens met veel humor , spontaniteit en iemand die erg van gezelligheid houdt. Het huis was gevuld met jouw aanwezigheid. Je bent iemand die al jaren meedraait als kraamverzorgende en dat is echt goed te merken; wat hebben we veel van je geleerd. En allemaal op een heel ongedwongen, prettige manier. Je ging pas naar huis als alles in orde was, en dat resulteerde vaak in lange dagen voor jou. Echt een kanjer ben je! De zorg voor kleine Lot was zo liefdevol van jou; je knuffelde graag met onze kanjer en je was zo verschrikkelijk lief voor haar.

De borstvoeding was voor mij een opgave en had nogal wat voeten in de aarde. Je hebt me er echt doorheen gesleept, je was geduldig, aanmoedigend en ondersteunend; wat kon ik goed mijn ei bij je kwijt daarover. Dat het uiteindelijk niet lukte, zorgde voor verdriet maar ook daar was jij er voor me. Ik heb echt genoten van je aanwezigheid.

Mochten we in de toekomst nog eens een kraamverzorgende nodig hebben of iemand in de omgeving hebben die een kraamverzorgende zoekt; jouw telefoonnummer wis ik nog lang niet!

Bedankt voor alles lieve Janet; wat een topper ben je! Geniet van de mooie gezinnen die nog gaan komen en alle geluk voor jou als toekomstige oma…! Wat een geluksvogel is dat kindje met zo’n oma als jou…!

Veel liefs,