Kraamzorg aanmelden

 

KRAAMZORG AANMELDEN;

Van Harte Gefeliciteerd, u bent zwanger!

Zodra u weet dat u zwanger bent schrijf u zich dan meteen in voor kraamzorg. De plekjes zijn schaars, mogelijk  kunt u dan meteen bij mij reserveren.  Dit is nodig omdat er veel vraag is naar kraamverzorgenden. Steeds meer mensen willen een zelfstandig kraamverzorgende om de continuïteit van kraamzorg te garanderen, en alle uren zorg te krijgen waar men recht op heeft.

Indien u kraamzorg wenst af te nemen kunt u mij het beste rechtstreeks bellen op tel.nr:  06-12047705 van Janet Kleij of een bericht achterlaten op het onderstaande reactieformulier. Dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Desgewenst kan ik u informatie geven, en u vragen beantwoorden!

Een kennismakingsgesprek behoort tot de mogelijkheden. Daarna krijgt u van mij een inschrijfformulier. Aan de hand van u gegevens maak ik voor u een zorgovereenkomst.

Ongeveer twee maanden voor de uitgerekende datum kom ik bij u langs voor de intake.

Steeds meer kraamvrouwen kiezen voor een zelfstandig kraamverzorgende omdat ze er zeker van willen zijn dat ze de gehele periode één kraamverzorgende hebben.

Wacht dus niet te lang met aanmelden, zodat u verzekerd bent van een goede zorg!

 

 

Ook kunt u mij vinden op de site van kraamzorg 1 op 1.   Er zijn verzekeringen   die wat betreft het declareren van de kraamzorgkosten alleen via de site van kraamzorg 1op 1 werken.  Het enige wat kraamzorg 1 op 1 doet is de facturatie voor mij. Het is voor mij als zelfstandige moeilijk om contracten aan te gaan met elke zorgverzekeraar.  Kraamzorg 1 op 1 heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Aanmelden via de site van kraamzorg 1 op 1 behoort ook tot de mogelijkheden.

Verder werk ik ook samen met de volgende bureaus waar ik ingeschreven sta.

  • Kraamzorg 1 op 1
  • de Waarden
  • ZIN
  • de Kraamvogel
  • De Kraamspecialist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s