Referenties 2018

 

Geboren BENJAMIN 04-01-2018  

Janetkleijkraamzorg Benjamin (80)

12-01-2018

Janet is de ideale kraamverzorgster voor een gezin met meerdere kinderen. Wij hebben net ons derde kindje gekregen, en hebben al een dochter van acht en een zoontje van vier. Voor hen was de geboorte van Benjamin kort na een verhuizing van Amsterdam naar Haarlem weer een grote verandering in hun jonge leventjes, en daarom vonden we het belangrijk dat niet alleen ik en de baby, maar ook de grote kinderen in de kraamweek de nodige aandacht kregen.

Janet was voor hen een fijne, vrolijke aanwezigheid in het gezin, die op een heel natuurlijke en speelse manier met hen omging, waardoor hun contact meteen vertrouwd voelde. Het was fijn voor mij om uit het kraambed te zien hoeveel lol Janet met de kinderen had.

Terwijl de kinderen naar school waren had Janet alle aandacht voor mijn emoties en vragen, en heeft ze me zelfs nog nieuwe en nuttige dingen geleerd over borstvoeding, en dat nadat ik mijn twee andere kinderen beiden al zes maanden gevoed had.

Vandaag was de eerste dag met baby en zonder Janet, en ik miste de deur die s’ochtends openging zeer!

Marije

 


 


 

Geboren JEFTÉ 24-01-2018

Aardige kraamverzorgende, fijne kraamtijd gehad. Had oog voor andere dochter, die erg van haar aanwezigheid genoten heeft. Zelfs het brengen en halen van onze dochter naar school was geen probleem.

Een doorzetter die niet voor één gat te vangen is, een aanrader!


 


 

Geboren DEX 25-01-2018

IMG_20180125_135615

“Het was erg fijn dat Janet bij onze bevalling was. Haar positieve en warme uitstraling maakt haar een prettige aanwezigheid. Daarnaast is Janet echt een aanpakker en was het ontzettend fijn hoe zij samen met de verloskundige ons kleine appartementje binnen no time weer schoon en begaanbaar hadden gemaakt na een wat onverwachte thuisbevalling. Ook na de bevalling en kraamweek hebben we nog een tijdje contact met Janet onderhouden. Ze is erg betrokken. Dankjewel Janet!”Bij deze Janet!

Bij deze Janet!!  Nogmaals bedankt!!


 


Geboren Meyke 06-02-2018

IMG_20180212_160437

Doordat onze tweede dochter het heel goed had in mijn buik en lang bleef zitten, moest onze kraamzorg de zorg overdragen aan een collega. Deze bleek Janet te heten. Ik spiekte even op haar website en besloot akkoord te gaan. Janet leek me een aanpakker, iemand die alles deed voor een optimale borstvoeding én, ook niet onbelangrijk een gezellige spontane dame waar onze dochter van 5 het goed mee zou kunnen vinden. Mijn verwachtingen klopten!

Janet werkte als een speer alle wasjes weg, lette goed op de gezondheid van mij en mijn dochter, zorgde ervoor dat de  borst prioriteit kreeg, en knutselde tussendoor met onze oudste. Heerlijk om in de slaapkamer de schaterlachen van onze dochter te horen en naderhand de verhalen over de ooievaar die naar de verkeerde kapper was geweest.

Bedankt voor alles, lieve Janetteke, kus


 


Geboren SVEN 16-02-2018

IMG_20180221_142331

Janet kwam bij ons binnen en nam meteen een hoop vrolijkheid mee. Ze is 5 dagen geweest en we hebben heel veel aan haar vakkunde en ervaring gehad. Vooral bij de borstvoeding waar ik mee heb zitten stoeien heeft ze enorm geholpen door mee te kijken, te motiveren en te luisteren is het gelukt om dit voor elkaar te krijgen. Waardoor onze kleine een tevreden mannetjes is. Maar vooral ook de gezelligheid en haar betrokkenheid bij het hele gezin was super fijn en voelde heel vertrouwd aan. Super bedankt voor alles.

Liefs Vincent, Eline, Luuk & Sven

 


 


Geboren YAHELI 24-02-2018

Janetkleijkraamzorg Yaheli (1)

Janet heeft 10 dagen in ons gezin vertoefd en we hebben niets dan lof voor haar.

Haar kennis is van onschatbare waarde en ik kan me niet voorstellen hoe we het zouden gedaan hebben zonder haar hulp.

Als Belgische was ik me niet bewust van kraamzorg en vindt het een onmisbaar iets!

Niet alleen haar kennis is van onschatbare waarde, maar toen ik het op dag 9 emotioneel een beetje moeilijk had was ze al seen mama voor mij en stond ze klaar met een luisterend oor.

Kortom ik kan iedereen Janet aanraden want ze is gewoon geweldig!

 

Ilse, Shlomi en Yaheli


 


Geboren MATTHEW 08-03-2018

 

Janetkleijkraamzorg Matthew (76)

Hoi Janet!

Net een 2e kindje die een aantal weken te vroeg is gekomen, maar na een 1e ”echte” bevalling net weer thuis.

Ik was nog erg vermoeid en de borstvoeding moest weer op gang komen.

En daar kwam jij de volgende morgen binnen!

Je hebt ons goed geholpen in huis en het op gang brengen van de borstvoeding door middel van goede tips en adviezen.

Ik heb zelfs geen kolfapparaat nodig gehad.

Ook met het in bad doen van Matthew samen met zijn grote broer Lucas. Die heeft hier erg van genoten.

We hebben veel aan je gehad, hiervoor bedankt!

 

Liefs Linda, Jesse en Lucas

 

Trotse ouders en grote broer van Matthew


 


Geboren LEV 16-03-2018

Janetkleijkraamzorg Lev (37)

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Janet.

Ze leerde ons wat zijn behoeftes zijn door te kijken naar zijn lichaamstaal. Ook had ze alle aandacht voor onze dochter van 2.5 jaar. Zelfs van een luier weggooien maakte ze een feestje.

Ontzettend bedankt Janet, we gaan je missen!

 


 


Geboren LOÏS 04-04-2018

Janetkleijkraamzorg Loïs (110)

Lieve Janet,

Wat hebben we twee bijzondere weken samen meegemaakt!
Onze eerste kraam week samen 1 april 2010 toen mijn eerste meisje geboren werd. Jij was mijn reddende engel die mij zo goed met alles hielp en die mij alle nieuwe dingen over mijn kleine meisje leerde. Je bent een gezellige kletskous waarbij je je niet snel verveeld en met een hart van goud.
Elke ochtend verwende je mij met een bak heerlijk gesneden fruit en een theetje.. dat verzachten de gebroken nachten een beetje!
En wat was het fijn dat als ik even wilde slapen als ik bijna omviel van de slaap dat jij heerlijk ging knuffelen met de kleine Milou.
Toen je wegging miste ik je vet erg maar al snel kroop het echte leven als jong gezin er al lekker in en konden we van elkaar genieten en een weg vinden in al het nieuws.
Toen 8 jaar later ik een verrassingspakket in mijn buik had kon ik maar aan een ding denken… contact met jou opnemen en kijken of jij dit werk nog deed.
En ja hoor, maar nu helemaal voor je zelf! (lekker bezig!)
Dus ik kon niet wachten op mijn kraam week. Nou eenmaal daar was het geen normale kraam week maar had ik nog wat extra dagen met jou gekregen (jeej voor de extra dagen) maar wat een ware hell was het he?! Maar weer hielp je mij zo goed! En wat bofte ik weer met jou.. je betrok grote zus Milou zo goed overal bij dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken.
En samen met mijn verloskundige hadden jullie een perfect werkend behandelplan voor mij samengesteld om zo snel mogelijk weer op te knappen.
ik kon veel slapen, me geen zorgen maken om mijn andere dochter en het huishouden en vooral kon focussen op herstellen. Dank je wel voor alle peptalks, gezellige kletspraatjes, je steun en super hulp! Het is dat ik geen derde wil naar deze heftige bevallingen want ander had ik je weer gebeld!
Dank je wel voor twee fijne kraamperiodes ( voor zover die bij mij fijn konden zijn hihi) en keep up the great work! you rock!
Liefs en een hug , Victoria

Met vriendelijke groet,

Victoria

Janetkleijkraamzorg Loïs Milou (2)

 


 


Geboren BRYAN 22-4-2018

Bryan 22-04-2018 (21)

Wij waren heel blij met de kraamzorg van Janet. Janet was als een zorgzame moeder voor ons.

Bryan is onze tweede, maar Ronald is al 6 en we waren al veel vergeten. Janet heeft ons alles met geduld uitgelegd en veel nieuwe dingen geleerd. Ze deed alles perfect: zorg voor de baby, voor Ronald, voor ons, opruimen en zelfs eten koken.

Wij zijn een multiculturele familie: ik komt oorspronkelijk uit Oekraïne en mijn man uit Nederland. Janet hield altijd rekening met al onze wensen, ook als zij er zelf anders over dacht.

Zij kon heel goed opschieten met Ronald, zorgde goed voor hem, haalde hem op van school, gaf hem eten en deed spelletjes met hem. Ze wist hem leuk te betrekken bij de baby. Vooral helpen met Bryan in bad vond hij prachtig! Ronald wilde niet dat ze wegging en vraagt nog steeds wanneer Janet weer komt!

Niemand van ons was ooit hongerig: Janet maakte lekkere broodjes, smoothies, thee en koffie. Daarbij vond ze altijd een moment voor een goed woord, tip, advies en het was altijd gezellig om met haar te praten. Wij kunnen haar aan iedereen aanbevelen!

Nataliya, Marcel, Ronald en Bryan.
Мы остались очень довольными работой Жанет.Она была как заботливая мама для нас.

Брайан-наш второй ребенок, а нашему первому-Рональду 6 лет и мы уже очень многое забыли, Жанет терпеливо нам все обьяснила и так же научила нас новым вещам. Она выполняла все совершенно: заботилась о новорожденном, Рональде, нас, убирала и даже готовила.

У нас интернациональная семья. Я-украинка,а мой муж-голландец. Жанет всегда считалась с нашими желаниями,даже если сама думала иначе.

Она очень быстро нашла подход к Рональду, забирала его со школы,кормила,рисовала и играла с ним. Так же она ненавязчиво в игровой для него форме дала ему себя проявить очень нужным в заботе о младшем брате. Особенно, ему понравилось купать Брайана! Рональд не хотел чтобы Жанет уходила и каждый раз спрашивает нас, когда она еще прийдет.

Никто из нас никогда не был голодным, Жанет делала вкусные бутерброды,смузи,чай.кофе. При этом она всегда находила момент для доброго слова, совета и с ней можно было гоиорить
на любую тему.

Мы будем всем рекомендовать Жанет!

 

 


 


Geboren NOLAN 08-06-2018

 

Nog amper terug van je vakantie kon je bij ons aan de slag. Met een goed plan van aanpak is onze Nolan niet verder afgevallen en kwam de borstvoeding goed op gang. Je bent gezellig aanwezig en werkt hard. We hebben veel geleerd van je ervaring hoe je de lichaamstaal van de baby kan begrijpen. Liefs Jurriaan, Eline en Nolan  Beoordeling aanpassenNog amper terug van je vakantie kon je bij ons aan de slag. Met een goed plan van aanpak is onze Nolan niet verder afgevallen en kwam de borstvoeding goed op gang. Je bent gezellig aanwezig en werkt hard. We hebben veel geleerd van je ervaring hoe je de lichaamstaal van de baby kan begrijpen.

Liefs Jurriaan, Eline en Nolan

 

 

Nolan (19)


 


Geboren NILAY 16-07-2018

PHOTO-2018-07-29-19-33-21

PHOTO-2018-07-29-19-23-40

 

Janet heeft mij 12 dagen geholpen als mijn kraamverzorgende. Ze was er niet alleen als mijn kraamverzorgende maar ook als mentale support. Ik zat zelf niet in een makkelijke situatie, keizersnede en onverwachts alleenstaand. Janet heeft alles uit de kast getrokken om mij extra zorg te bieden, maar niet alleen dat.. zij heeft mijn kraamperiode onvergetelijk gemaakt. Elke dag werd ik opgewekt wakker als ik de sleutel weer in het slot hoorde en er een weer een bom vol positiviteit het huis binnen kwam. Janet besprak de nacht en gaf tips waar nodig maar was ook een luisterend oor. Borstvoeding deskundig en heeft het allemaal goed op gang weten te krijgen! Als ik zelf even slapen ging, gaf ze mijn zoon alle liefde en zodra ik weer wakker was werd ik zelf in de watten gelegd met leuke en creatieve creaties als een fruitbootje of een courgettepizza. Janet is een echte doorpakker en heeft mij geholpen met een goed ‘vangnet’ te creëren voordat zij wegging. Inmiddels zijn we nu 2 weken verder en er is nog geen dag voorbij gegaan dat ik niet met een glimlach terug denk aan janet. 

Lieve janet, bedankt voor je hulp en goede zorg.

Heel veel liefs Nilay en Shantey ❤

 

 

Lieve Janet,

heeeel erg bedankt voor al je goede zorgen aan Shantey. Het zal niet altijd even makkelijk geweest zijn voor je. Je bent ruim twee weken er voor mijn kind en kleinkind geweest. Ik vond het jammer dat ik je niet persoonlijk een dikke kus heb kunnen geven voor je hulp en je inzet. Ik hoop dat je nog eens een berichtje stuurt naar Shant, dat zal ze echt heel leuk vinden, want je was echt wel haar steun en toeverlaat.

Lieve Janet het ga je goed, nogmaals dank en een dikke kus van mij.

Yvonne, moeder van ShanteyGeboren TIJS 07-08-2018
IMG_20180812_141321
Met Janet haal je echt iemand in huis. Ze zorgt goed voor jou, de baby, de partner en eventuele andere kinderen. Tegelijkertijd maakt ze alles lekker schoon.
Geen idee hoe ze dit voor elkaar krijgt.
Ook is zij heel kundig op borstvoedingsvlak. Hiermee was ik vooral met mijn eerste
zoontje vooral erg blij anders was dit nooit gelukt.
Nu heb ik hem acht maanden kunnen voeden.
Kortom Janet is een topper die je niet snel zal vergeten!
Peter, Bianca, Daan en Tijs

IMG_20180809_133045

 


 


Geboren NOË 17-08-2018
Noë 2018 (65)
Janet is een hele lieve, goedlachse kraamhulp die er echt was voor onze baby Noë, mij en de rest van het gezin.
Wat ik vooral heel fijn vond is dat ze mij heel prettig heeft geholpen met de borstvoeding goed op gang te brengen. Zonder haar had ik het allang al opgegeven en nu voed ik mijn kleine meid zonder pijn.
En daarbij was ze super lief en leuk met onze oudste zoon Nuno, wat ik persoonlijk ook erg belangrijk vond, omdat het voor hem ook allemaal een nieuwe en spannende ervaring was om ineens grote broer te zijn.
Kortom: Zoek je een fijne, kundige en betouwbare kraamhulp dan kan ik zeggen stop met zoeken en ga voor Janet.
Danjewel voor alles,
Liefs Ferry, Rebecca, Nuno en Noë


Geboren LUCA 30-08-2018
Luca 2018 (Merel) (26)
Een bekend gezicht dat binnenkomt.  Janet komt ons helpen tijdens de kraamweek, net als bij ons eerste kindje.
Het is meteen vertrouwd en bekend. Dat is een fijn begin van de week. Janet heeft meteen een klik met onze dochter, zij betrekt Lily erg bij het verzorgen van haar kleine broertje. Hierdoor wordt Lily niet jaloers, zij krijgt zelf ook voldoende aandacht.
Ook speelt Janet één op één met haar, en gaat met haar naar de speeltuin.
Dat is voor ons een heel fijn gevoel, dat zij een goede klik hebben. Dan kunnen wij ons ook voldoende richten op onze kleine lieve zoon.
Janet is een grote hulp in de verzorging van de kinderen, voor het geven van borstvoeding, in het huishouden, voor het verzorgen van lekkere ontbijtjes en lunch.
Maar buiten dat brengt Janet ook veel gezelligheid in huis.
Dank je wel Janet voor de 2e enorm fijne kraamweek!
Erik, Merel, Lily en Luca

 


Geboren JACK 29-09-2018
Jack 29-09-2018 Janetkleijkraamzorg(6)
Lieve janet,

We missen je! Je hebt ons een onwijs mooie kraamtijd gegeven. En we willen je daarvoor bedanken.

– Jack (de baby) mist je goede zorgen, de basis om een grote jongen te worden.
– Elle (onze oudste zoon) mist zijn speelmaatje en de aandacht die je hem gaf.
– Papa mist je geweldige dosis humor (hij lacht er nog om van achter zijn computer) haha
– Mama mist je arm bij de kraamtranen. De zorg die gaf om goed te herstellen en het heerlijk geurende schone huis!

Je bent professioneel, kundig, zorgzaam, weet van aanpakken en geeft veel advies en hulp om ook na de kraamweek zonder zorgen verder te kunnen!

Echt een powervrouw!

Liefs Elle, Amanda, Elle jr en Jack

 

 Geboren FINN 08-10-2018
Janetkleijkraamzorg Finn (114)
Wat een gezellige lieve vrouw is Janet. Paste goed in ons gezin en alles draaide goed. Ik heb de kraamtijd zo positief ervaren en alles liep fijn borstvoeding super!
Janet betrok onze dochter van 14,5 maand er ook super bij.
Samen met Janet en papa stapjes oefenen en warempel Janet is weg en ze loopt stukjes los.
In de middag lekker een broodje eten met zijn allen en gezellig even kletsen.
Onze huisdieren met in het bijzonder Ziva(poes) was ook zeer gesteld op Janet.
Als ik iemand een Kraamzorg mag aanraden is dat zeker deze vrouw.
Lief en oprecht mens met een hart van goud!!
We missen haar zeker nu in ons gezin.
Lieve Janet onwijs bedankt!! En ja zelfs Mark heeft een traan gelaten dat je ging. Je hebt een plek in ons hart en we zullen je nooit vergeten.
Liv doet nog steeds het muisje wat je met haar deed.
We wensen jou het beste,
Liefs Mark, Mariska, Liv & Finn

 


Geboren ELIN 24-10-2018

IMG_20181031_131301


 


Geboren JULIA & SEFF 19-11-2018

Janetkleijkraamzorg Julia, Seff (22)

Lieve Janet,

Ik was in eerste instantie een beetje huiverig voor het idee van een vreemde in huis.
Maar toen jij binnen kwam dacht ik gelijk: dit is helemaal prima!
Heerlijk hoe je zelf de kastjes en lades open trekt om vervolgens als een gezellige wervelwind door het huis te trekken.
Tussen de vele tips en tricks door hoorde ik je lekker schoonmaken en wassen.
Fijn hoe je alles ook op een praktische manier benadert. Je kan gelijk merken dat jij veel ervaring hebt!
Ik ben ook erg blij met jouw uitgebreide kennis van borstvoeding, waardoor het voeden van onze tweeling een succes is geworden!
We missen je wel hoor, bedankt voor alles!

Groetjes,
Annelies

 


 


Geboren KIEK 08-12-2018

Janetkleijkraamzorg Kiek (4)

 

Janet heeft ons een fijne start met ons eerste kindje gegeven.

Ze was een goede steun tijdens de bevalling (ging zelfs mee naar het ziekenhuis) en ook zeker in de kraamweek.

We hebben een hoop lol gehad, maar ook goede gesprekken gevoerd op momenten dat het even tegenzat.

Janet is een aanpakker, werkt binnen no time het huis door als ze een momentje over heeft, maar geeft altijd prioriteit aan de zorg voor moeder en kind!

Er is veel aandacht gegaan naar de borstvoeding.

Hier had Janet veel geduld mee, ondanks dat het lasting bleef.

Heel fijn om gemotiveerd te worden het te blijven proberen!

Op het moment dat ze wegging hadden wij er het volste vertrouwen in dat we het zelf konden, mede dankzij alle adviezen en tips van Janet.

 

Lieve Janet, bedankt!

Janetkleijkraamzorg Kiek (13)

 

Janetkleijkraamzorg K

 

 

 

 

 

 

 


 


Geboren ZIVA 09-12-2018

IMG_20181213_132035

Hoi Janet,

Hierbij onze referentie:

Wat komt er veel op je af wanneer je voor het eerst een kindje krijgt en wat is het dan fijn om een kraamverzorgster als Janet te hebben. Janet is enthousiast, betrokken en geduldig. Ze ziet wanneer dingen niet binnen komen en legt het dan rustig nog drie keer uit of schrijft het voor je op. Janet is er niet alleen voor de baby en de kraamvrouw, maar ook de kersverse papa werd er bij betrokken. Er werd ook goed om onze rust gedacht. De momentjes dat Janet ons naar boven stuurde om even bij te slapen waren heerlijk. Zo fijn om even rustig te kunnen slapen wetende dat er beneden goed op je dochter wordt gelet. Als we weer beneden kwamen was de was weg gevouwen, het toilet schoon en de stofzuiger was door het huis gegaan. Een echte aanpakker! Wij wilden heel graag dat de borstvoeding zou slagen en dit is dankzij Janet haar kennis en ervaring goed gelukt.

Groetjes Stephan, Sanne en Ziva


_